Liveblog: Black Friday & Cyber Monday Smart Home

Rob Tigchelaar Laatste update: 28-11-2020

Hoera! Black Friday weekend (Cyberweekend) is aangebroken: het weekend dat je nog even flink kunt besparen op je aankopen voor je smart home. Bij Smarthomeweb.nl zitten vandaag met de gehele redactie bovenop de beste deals. In deze liveblog houden we je op de hoogte van opvallende deals, bodemprijzen en ander Black Friday en Cyber Monday nieuws.

black friday smart home liveblog

Onder andere Mediamarkt heeft mooie smart home deals tijdens Black Friday © Cardmarp/Unsplash

Een Google Nest Mini was nog nooit zo goedkoop: voor 29 euro gaat deze nu over de toonbank. En de Google Nest Hub is zo gewild tijdens Black Friday, dat hij al bij Coolblue is uitverkocht. Bekijk deze en andere opvallende nieuwtjes in onderstaande Black Friday smart home Liveblog, waar je vandaag live op de hoogte houden.

Bekijk direct de actuele Black Friday smart home deals op een rij.

Black Friday / Cyber Monday Smart Home 2020 updates

Black Friday weekend updates 28 november 2020

Laatste nieuws:

Black Friday updates 27 november 2020

Laatste nieuws:

 • 21.19 uur: de voorraden lijken op te raken. Ook het Google Nest Protect 3-pack is nu uitverkocht bij Bol.com. Je kunt ze nog wel per stuk of per twee kopen, maar je geniet dan niet van een gereduceerde prijs. Bij Coolblue is het 3-pack nog wel in de aanbieding te scoren.
 • 21.10 uur: de witte Google Nest Mini is uitverkocht bij Bol.com. De houtskoolkleurige variant is er nog wel, maar hier moet je wel flink meer voor neerleggen: € 43,95.
 • 21.06 uur: Bol.com heeft daarnet haar prijzen aangepast voor het Google Nest Audio 2-pack. Deze is nu € 140,88, hoger dan vanmorgen maar nog steeds de scherpste prijs.
 • 17.30 uur: De Google Nest Protect 3-pack is een tientje duurder geworden bij Bol.com. Nu zijn de prijzen bij Mediamarkt en Bol.com exact gelijk. Vanmorgen was deze bij Bol.com € 289,-, een tientje goedkoper dan nu.
 • 17.25 uur: De voorraad van de TP-Link M5 Plus lijkt nu opnieuw schaars te worden. Prijzen worden verhoogd: zo zien we dat hij bij Bol.com nu voor € 134,95 aangeboden wordt. Nog steeds de scherpste deal, maar wel zo’n acht euro meer dan vanmorgen.
 • 17.21 uur: De Google Nest mini is op dit moment uitverkocht bij 50Five. Wil je de WiFi mesh router alsnog goedkoop kopen, dan kun je op het mometn van schrijven het best een bezoekje brengen bij Bol.com: daar vind je deze aanbieding waar je hem scoort voor € 193,-.
 • 17.14 uur: De Google Nest Mini is weer leverbaar bij Coolblue. Daarbij is de witte Nest Mini bij Bol.com opeens verhoogd in prijs naar € 34,95, de grijze is op het moment van schrijven bij Bol.com zelfs € 43,95.
 • 14.13 uur: De Sonos Move en de Sonos Beam zijn beiden uitverkocht bij Mediamarkt.
 • 14.08 uur: De Sonos One SL bij Bol.com is weer beschikbaar. Dit is wel via een partnerverkoper, maar je ontdekt ze in beiden kleuren voor € 149,- (hij was eerder € 133,- als Black Friday deal bij Bol.com).
 • 14.01 uur: Opvallend genoeg is de TP-Link M5 Deco Plus weer beschikbaar bij Bol.com voor dezelfde Black Friday prijs als eerder (129 euro). Bij Coolblue en Mediamarkt is er nog steeds geen voorraad op het moment van schrijven.
 • 13.45 uur: De Google Nest Hub is in houtskool kleur weer beschikbaar bij Coolblue voor slechts € 64,-. Eerder vanochtend meldden wij dat deze tijdelijk niet beschikbaar was. Het is tot nu toe de laatste prijs voor het smart display.
 • 13.37 uur: De Sonos One SL is nu helemaal uitverkocht. Ook partners bieden deze smart speaker niet meer aan.
 • 13.15 uur: de Eufy slimme deurbel wordt bij Coolblue bestempeld als ‘Beperkte voorraad’. Opvallend: eerder meldden we in onze liveblog dat deze videodeurbel bij Bol.com uitverkocht was, maar deze is weer op voorraad. Het lijkt dus geen opjaag-marketingstempeltje, er lijkt een run te zijn op deze smart home deurbel.
 • 12.59 uur: de TP Link Deco M9 WiFi mesh systeem – het triple pack – is zowel bij Bol.com, Mediamarkt en Coolblue volledig uitverkocht. Wij verwachten dat deze vandaag ook niet meer terug zullen komen.
 • 12.50 uur: De Ring Video deurbel 3 inclusief Chime is uitverkocht bij Bol.com. Je vindt hem nu enkel nog bij Mediamarkt voor de scherspte prijs: bekijk de deal voor de Ring Video deurbel 3 + chime voor voor € 169,-.
 • 12.45 uur: Sonos Move (wit) en Sonos One SL zijn weer beschikbaar bij Bol.com, maar deze zijn enkel te koop via partners. De Sonos One SL is bij Mediamarkt inmiddels uitverkocht.
 • 12.29 uur: de Eufy slimme deurbel inclusief Home Base is inmiddels uitverkocht bij Bol.com. De Eufy zonder Homebase is nog wel te fiksen voor € 119,-. Bekijk deze aanbieding.
 • 11.15 uur: de combinatie deal van de Tado slimme thermostaat en de SR Quattro pack is Bol.com inmiddels uitverkocht. De starterkit V3 met twee radiatorknoppen aanbieding is er nog wel.
 • 10.30 uur: de houtskool kleurige Google Nest Mini is inmiddels bij Bol.com uitverkocht. De witte Google Nest Mini is er nog wel voor € 29,-.
 • 10.20 uur: We merken op dat Mediamarkt nu haar prijzen lijkt aan te passen in lijn met Bol.com. Nu ook de Google Nest Cam Outdoor nog wat lager bij Mediamarkt: voor € 164,50 (dit is de prijs exact ook bij Bol.com).
 • 10.18 uur: Slimme deurbel Google Nest Hello is opnieuw goedkoper geworden bij Mediamarkt (nu € 219,-). Echter ben je bij Bol.com nog wel goedkoper uit met € 215.
 • 10.15 uur: De Google Nest Learning Thermostat is bij zowel bij Mediamarkt als Bol.com weer een paar euro gezakt. De slimme thermostaat wordt nu aangeboden voor € 182 bij beide webshops.
 • 10.12 uur: Sonos Move en Sonos One SL zijn bij Bol.com uitverkocht. De Sonos Move is nog wel beschikbaar, maar wordt verkocht door een partner. Deze aanbieding bij Mediamarkt is dan slimmer.
 • 10.08 uur: 50Five is enkele euro’s gezakt met haar deal voor een Google Nest Audio two-pack. Deze kostte eerst € 149, maar nu € 145.
 • 9.29 uur: Toch nog een mooie Philips Hue deal gevonden. Een starterkit met twee White and Color Ambiance lampen en een Hue bridge met 50% korting!
 • 0.19 uur: Het lijkt er sterk op dat Bol.com net onder de prijzen van concurrenten wil zitten. De opvallendste – en meest scherpe – aanbiedingen: Eufy Deurbel nu voor € 145 (54 euro korting), Google Nest Hub voor € 64 (laagste prijs tot nu toe) en een Google Nest Audio 2-pack voor € 139,- (60 euro korting)
 • 0.08 uur: Bol.com is gestart met haar Black Friday acties voor elektronica (hier allemaal te checken). En dat is te zien: diverse smart home producten zijn nu nóg goedkoper dan eerder deze week. We hebben de prijzen bijgewerkt in het overzicht met de beste deals.
 • 0.00 uur: het is zover, het is Black Friday! Wij zitten de hele nacht paraat voor de beste deals. Bekijk hier het overzicht met de Black Friday smart home deals die wij het beste vinden.

Meer van dit soort smart home nieuws?

Meld je gratis aan en krijg de 60 pagina dikke Smart Home voor Beginners gids tijdelijk gratis.


Meer smart home artikelen

xiaomi mi tv stick
xiaomi mi store Nederland
slimme deurbel zonder camera
nieuwe lampen philips hue
(Slimme) rookmelders verplicht in 2022
ikea slimme producten
Nanoleaf introduceert Nanoleaf Lines
ring wired videodeurbel
banner smart week tink
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *