Lidl slimme ventilatorkachel: slimme kachel met WiFi

lidl slimme ventilatorkachel wifi

▲ Beeld ter illustratie © Ring

Lidl heeft vandaag in een folder nieuwe smart home producten aangekondigd. Naast slimme buitenlampen komt Lidl met iets bijzonders voor buiten: een slimme ventilatorkachel, een kachel die werkt op WiFi.

Een nieuwe keramische ventilator-kachel met WiFi. Zo kondigt Lidl haar nieuwe slimme ventilatorkachel aan in een folder die we vandaag op de mat kregen.

Lidl slimme ventilatorkachel

Hoewel we het nog even moeten doen met een kleine afbeelding in de folder, lijkt het te gaan om een compacte slimme kachel. In tegenstelling tot de slimme lampen van Lidl, communiceert de buitenkachel niet via smart home protocol Zigbee, maar via WiFi. Een smart home hub, zoals deze eigen Lidl Gateway, is dus niet nodig.

Slimme kachel met WiFi

De slimme kachel met WiFi kan gekanteld worden, zodat je hem op een specifiek kunt richten om te verwarmen. “De keramische ventilatorkachel zorgt voor aangename verwarming en ventilatie in huis”, meldt de supermarktketen bij de aankondiging van de kachel met WiFi.

Bediening

De bediening van de Lidl slimme ventilatorkachel lijkt op twee manieren te kunnen: via de Lidl smart home app en met een bijgeleverde afstandsbediening. Bij het product wordt vermeld dat er twee standen zijn: 1200 watt en 1800 watt.

Op de afstandsbediening kun je ook aangeven hoelang je wil dat de kachel aanblijft: 2 uur, 4 uur of 8 uur. Je kunt hem tevens via de afstandsbediening kantelen en draaien. Een soort pan & tilt functie, alleen dan voor een kachel.

Slimme ventilatorkachel kopen

Net als de slimme buitenlampen van Lidl zal de slimme ventilatorkachel vanaf 27 januari beschikbaar zijn. De slimme kachel met WiFi kost € 49,99. Bekijk hier alle smart home producten van Lidl.

Meer nieuwe Lidl smart home producten

Het blijft echter niet bij alleen de slimme ventilatorkachel met WiFi van Lidl: zo was eerder vandaag op Smarthomeweb.nl te lezen dat Lidl slimme buitenverlichting aankondigde. De supermarktketen lijkt hiermee de smart home markt serieus te gaan benaderen. De webshop van Lidl is inmiddels al aardig gevuld met slimme apparaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts