Flink veel korting op smart home apparatuur tijdens Bol.com 10 daagse

Laatste update: 20-10-2020, 16:09 - Door: Redactie

Wie op zoek is naar nieuwe smart home artikelen, kan nu het best zijn slag slaan bij Bol.com. Tijdens de 10 daagse van Bol.com kunnen klanten tientallen euro’s besparen op smart home artikelen. Zo is bijvoorbeeld een slimme thermostaat van Google Nest ruim € 50,- in prijs verlaagd.

bol 10daagse smart home deals

10 dagen flinke korting bij Bol.com © Bol.com

Gaaf de 10-daagse zijn bij Bol.com weer begonnen, 10 dagen veel korting op verschillende artikelen. Interessant voor ons smart home liefhebbers, zo is er bijvoorbeeld een actie op bijna alle Philips Hue producten waarbij je bij aankoop van twee producten er één gratis bij krijgt. Deze 2+1 gratis actie is ideaal om de slimme verlichting in je huis uit te breiden. Naast Philips Hue zijn er ook veel andere merken scherp geprijsd tijdens deze actie.

 Aanbieding 
google nest audio 3pack

Nu 34% korting op de nieuwe Google Nest Audio (3-pack)

De Google Nest Audio is deze week gepresenteerd, maar je kunt hem nu alvast reserveren met korting! Bij een 3-pack krijg je nu 34% korting! Bekijk deze deal en bespaar 100 euro op je aankoop!

De beste Bol 10 daagse smart home deals

Om jou wat zoekwerk te besparen zijn wij al op zoek gegaan naar de beste smart home deals, klik op één van de aanbiedingen en je ziet direct de juiste aanbieding. Onderstaande lijstje zullen we up-to-date houden want we verwachten dat er elke dag weer nieuwe deals zullen zijn.

Mocht dit nog niet genoeg zijn dan check dan hier alle deals: 10-daagse deals Bol.com. Wees er snel bij want op=op en er is ook elke dag een scherpe dag deal die tijdelijk geldt! Naast de 10 daagse bij Bol.com is ook de Smart Week bij Tink van start gegaan.

Meer smart home artikelen

geluid tv via google home
google nest aware
apple homepod intercomfunctie
google nest hub zoom meeting
philips hue buitenlampen teruggeroepen kortsluiting
google nest hub update 2020
google nest hub slimme wekker
google nest secure
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *