Dit zijn de slimste kerstgadgets van 2020

Rob Tigchelaar Laatste update: 11-12-2020

De gezelligste maand van het jaar is staat bijna weer voor de deur, een maand gepaard met cadeautjes. Wil je met een origineel cadeau voor de dag komen kies dan voor iets leuks! Dit jaar doen smart home cadeaus het erg goed, hieronder hebben we dan ook alvast de leukste cadeautjes voor je opgezocht!

kerstkado's

Kerstkado’s © Unsplash

Vorig jaar schreven we al over de mooiste kerstcadeaus voor smart home liefhebbers en over het maken van een slim kersthuis. Maar in de afgelopen maanden kwamen we weer verschillende mooie producten tegen, die deze winter helemaal tot hun recht zullen komen. Deze kerstgadgets zullen je dan ook helemaal in de feestsferen brengen:

Steel de show met slimme kerstverlichting!

Rondom de kerst staat natuurlijk de kerstboom centraal. Een mooie manier om deze er nog een stuk leuker uit te laten zien is door er slimme kerstboomverlichting in te hangen. Een mooi voorbeeld van zulke kerstverlichting is die van Twinkly, daarmee kleur je je kerstboom in vele kleuren via een handige app. Je hebt dan niet alleen de mogelijkheid om zelf kleuren in te stellen, je kunt ook (bewegende) patronen kiezen.

twinkly smart kerstboomverlichting

Twinkly Smart kerstboomverlichting

De Twinkly Smart is voorzien van speciale LED-verlichting die individueel in de app kan worden aangestuurd. Het is energiezuinig en in verschillende lengtes verkrijgbaar.

Maak je (oude) kerstverlichting slim met een slimme stekker

Hij mag dan niet de nieuwste kerstgadget zijn, maar hij mag ook zeker niet ontbreken! De meest toegankelijke manier om de versiering in je huis slimmer te maken, is namelijk met gebruik van slimme stekkers. Zo kun je bijvoorbeeld een stekkerdoos met kerstverlichting via een slimme stekker aansluiten. Het slimmer maken van je kerstverlichting geeft je een aantal mogelijkheden. Zo kun je al die verlichting bijvoorbeeld aan en uit zetten met een zelfgekozen commando, die je in een paar stappen in kunt stellen.

innr smart plug

Innr Smart Plug – slimme stekker

Deze slimme stekker is eenvoudig te installeren en is zowel in Google Home als in de Hue-app te bedienen. Daarnaast is hij erg licht en compact.

Ga gezellig bij je familie eten (en laat je hond thuis)

Wanneer jij met de kerst op visite bent bij vrienden en familie, dan is het niet altijd even praktisch om thuis je viervoeter eten te geven. Gelukkig is er dan een Smart Pet Feeder, een voerautomaat die netjes op tijd een kerstmaaltje voor je huisdier serveert. Handig!

alnpet feedwell voerautomaat

Feedwell voerautomaat van ALNpet

Met deze automaat kun je je huisdieren op afstand eten geven. Gebruik gerust de app om nog live een kerstliedje voor je hond te zingen door de speaker wanneer je weg bent.

Plant je eigen kerstboom

Het wordt steeds langer donker, wat natuurlijk niet optimaal is voor de kruidentuin. De binnentuin van Click & Grow is dan de perfecte oplossing! Deze geeft namelijk automatisch water en licht om kruiden of plantjes goed te doen groeien. Leuk om kado te doen of om alvast je kerstboom van volgend jaar in te kweken.

click en grow smart garden

Click & Grow Smart Garden

Met deze slimme binnentuin hebben je planten/kruiden geen last van de winter. Met 16 uur licht per dag is het voor de planten namelijk het hele jaar door zomer.

Houd je chocolademelk warm met deze slimme mok

Ember ontwikkelde wel iets heel bijzonders, namelijk een slimme mok die je drank op temperatuur houdt. Of je nu tijdens de feestdagen gaat voor warme chocolademelk of glühwein, deze mok houdt je drankje op de door jou gekozen temperatuur. Hij is trouwens ook best handig als je niks met kerst hebt en je regelmatig je koffie te lang laat staan.

ember-slimme-mok

Slimme keramische Ember mok 

Deze keramische mok van Ember is zowel in wit als zwart verkrijgbaar. Hij heeft een handig lampje die laat zien of je drinken al genoeg is afgekoeld. Hij houdt je drinken een uur lang op temperatuur

Meer smart home artikelen

Homey + Google Home Mini

Athom Homey

/
eufy deurbel
Rookmelder Google Home
beste wifi versterker in de tuin
nuki deurslot geinstalleerd
beste eufy buiten camera
nanoleaf sonic editie
smart-hub
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.