Home » Smart home nieuws » Juiste afmeting TV bepalen met Coolblue app

Juiste afmeting TV bepalen

de juiste afmeting smart tv bepalen

Videostill © Coolblue
Robbert Tigchelaar · 8 januari 2019

Als er een kenmerk bij een smart TV belangrijk is, is het wel de juiste afmeting. Je kunt nog zoveel afweten van het aantal inches: je weet pas of een televisie te groot of te klein is wanneer je hem thuis aan de wand hebt hangen. Het kan dan ook aardig lastig zijn om in te schatten wat de juiste afmeting smart TV is die past bij jouw kamer. Coolblue biedt hierbij vanaf vandaag een helpende hand. Gebruikers van de Coolblue TV app kunnen nu smart TV’s virtueel thuis bekijken.

Het blijft een lastig verhaal: bepalen hoeveel inch je gewenste televisie straks dient te zijn. Je wilt voorkomen dat je straks een te klein model in huis haalt; en ook een te grote smart TV kan zorgen voor een ongewenste situatie. Zelfs wanneer je naar de winkel gaat om verschillende televisies te checken, kan het beeld nog steeds afwijken van de werkelijke situatie.

Check verschillende afmetingen smart TV’s thuis aan de muur

Hoe handig zou het dan ook zijn om thuis te controleren hoeveel inch de perfecte afmeting is voor bij jou aan de muur? Goed nieuws, want vanaf vandaag kun je via de Coolblue app gewoon verschillende afmetingen televisies aan je eigen muur virtueel bekijken. Gebruikers kunnen verschillende televisie modellen daadwerkelijk aan de muur hangen en kijken of een specifiek model beter kleiner of juist groter dient te zijn.

Juiste afmeting smart TV bepalen met augmented reality

Met behulp van augemented reality zie je de daadwerkelijke omgeving van je kamer in de Coolblue tv app en wordt de smart TV daarin afgebeeld. Je kunt het scherm zelfs draaien, op een afstand kijken hoe de televisie erbij hangt. Je kunt de televisie oppakken en naar de juiste positie verschuiven. Bekijk onderstaande video voor meer informatie over deze nuttige toevoeging van de Coolblue tv app.

Foto: Video-still Youtube.com/coolblue

Meer smart home nieuws

ifttt pro
amazon eero mesh netwerk
amazon echo show 10
nieuwe amazon echo dot
nieuwe lampen philips hue