Juiste afmeting TV bepalen

Maarten Reijneveld Laatste update: 09-12-2020

Als er een kenmerk bij een smart TV belangrijk is, is het wel de juiste afmeting. Je kunt nog zoveel afweten van het aantal inches: je weet pas of een televisie te groot of te klein is wanneer je hem thuis aan de wand hebt hangen. Het kan dan ook aardig lastig zijn om in te schatten wat de juiste afmeting smart TV is die past bij jouw kamer. Coolblue biedt hierbij vanaf vandaag een helpende hand. Gebruikers van de Coolblue TV app kunnen nu smart TV’s virtueel thuis bekijken.

de juiste afmeting smart tv bepalen

Ring Spotlight Cam © Ring

Het blijft een lastig verhaal: bepalen hoeveel inch je gewenste televisie straks dient te zijn. Je wilt voorkomen dat je straks een te klein model in huis haalt; en ook een te grote smart TV kan zorgen voor een ongewenste situatie. Zelfs wanneer je naar de winkel gaat om verschillende televisies te checken, kan het beeld nog steeds afwijken van de werkelijke situatie.

Check verschillende afmetingen smart TV’s thuis aan de muur

Hoe handig zou het dan ook zijn om thuis te controleren hoeveel inch de perfecte afmeting is voor bij jou aan de muur? Goed nieuws, want vanaf vandaag kun je via de Coolblue app gewoon verschillende afmetingen televisies aan je eigen muur virtueel bekijken. Gebruikers kunnen verschillende televisie modellen daadwerkelijk aan de muur hangen en kijken of een specifiek model beter kleiner of juist groter dient te zijn.

Juiste afmeting smart TV bepalen met augmented reality

Met behulp van augemented reality zie je de daadwerkelijke omgeving van je kamer in de Coolblue tv app en wordt de smart TV daarin afgebeeld. Je kunt het scherm zelfs draaien, op een afstand kijken hoe de televisie erbij hangt. Je kunt de televisie oppakken en naar de juiste positie verschuiven. Bekijk onderstaande video voor meer informatie over deze nuttige toevoeging van de Coolblue tv app.

 Aanbieding!  
google nest mini twee pack

Google Nest Mini 2-pack – Nu 50% korting!

Bekijk hier een scherpe aanbieding met twee Google Nest mini speakers, de speakers waren nog nooit zo goedkoop! Bekijk deze deal hier!

Meer smart home artikelen

ring wired videodeurbel
banner smart week tink
sonos zonder wifi

Sonos zonder wifi

/
beste indoor ip camera
irobot roomba j7+ ontwijkt hondenpoep
homey app en homey bridge
z-wave met apple homekit koppelen
TV met ingebouwde chromecast
segway navimov robotmaaiers zonder perimeterdraad
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *