iRobot Roomba i7+ deze maand naar Nederland

Redactie Laatste update: 26-10-2020

iRobot heeft de nieuwe Roomba i7+ aangekondigd. Deze slimme robotstofzuiger kan niet alleen de indeling van de kamer onthouden, maar kan zichzelf ook legen middels het zogeheten Clean Base™ Automatic Dirt Disposal.

irobot roomba i7+ nederland

De nieuwe Roomba i7+ © iRobot

De robotstofzuiger is in staat om de complete indeling van de kamer op te slaan, te onthouden en daar zijn route op aan te passen. Eerder werd er ook een samenwerking tussen iRobot en Google aangekondigd.
iRoomba i7+: een robotstofzuiger die zichzelf leegt

Een robotstofzuiger die zelf aan de slag gaat en de kamerindeling kan onthouden is vandaag de dag geen nieuws meer. Echter is het wel interessant dat de iRoomba i7+ zichzelf kan legen middels een bijgeleverd disposal systeem. Op die manier hoef je zelf niet meer de automatische stofzuiger te legen en kun je hem écht helemaal alleen overlaten aan het stofzuigen van het huis.

irobot roomba i7+ cleanbase

Werking van de Clean Base™ Automatic Dirt Disposal.

Wekenlang geen omkijken naar deze iRoomba robotstofzuiger

Na elke stofzuiger-beurt keert de iRoomba i7+ terug naar het disposal systeem, waarna hij zijn stofreservoir leegt. Dit doet deze robotstofzuiger tot dertig keer achter elkaar, waardoor je wekenlang geen zorgen om hoeft te maken. Een extra bijkomend voordeel is dat er ook geen sprake is van het verspreiden van stof en vuiligheid wanneer je het stofreservoir zelf zou legen.

Kamers en indelingen worden onthouden door iRobot

Middels Imprint™ Smart Mapping kan de i7+ kamerindelingen onthouden en zelfs opslaan. Daarbij zijn er kamernamen op te geven, wat erg interessant kan zijn als je de robotstofzuiger wilt bedienen met spraak, bijvoorbeeld met behulp van Google Home. Uiteraard is dit ook aan te raden voor het bedienen van de robotstofzuiger via de iRobot app op de smartphone of tablet.

‘Meest geavanceerde robotstofzuiger op de markt’

Volgens iRobot is de iRoomba i7+ de meest geavanveerde robotstofzuiger op dit moment: “Dankzij zijn mogelijkheid om de indeling van een huis in kaart te brengen, op te slaan en aan te passen, en de introductie van het automatisch legen van het stofreservoir, is de iRobot Roomba i7+ de meest geavanceerde robotstofzuiger op de markt“, aldus Colin Angle, de CEO van iRobot.

iRobot Roomba i7+ vanaf 15 februari in Nederland

In tegenstelling tot veel andere smart home productlanceringen hoeven we op deze robotstofzuiger niet lang te wachten. Vanaf 15 feburari 2019 is deze beschikbaar in Nederland. De Roobma i7+ kan zowel inclusief als exclusief de Clean Base worden aangeschaft. De prijs inclusief het disposal systeem is € 1.119. De Roomba i7+ zonder het leegsysteem zal € 899 gaan kosten. Bekijk hieronder een video van deze nieuwe iRobot robotstofzuiger.
 Aanbieding! 

ad robotstofzuiger

iRobot Roomba 671 nu tijdelijk met korting!

Is het tijd om te kiezen voor een slimme robotstofzuiger? Dan is dit een mooi kansje: je fikst de iRobot Roomba 671 namelijk nu tijdelijk scherp geprijsd!. Bespaar bijna 100 euro met deze enorme aanbieding!

Meer smart home artikelen

Imou Knight 4k review
Innr lampen

Innr lampen

/
Homey + Google Home Mini

Athom Homey

/
eufy deurbel
Rookmelder Google Home
beste wifi versterker in de tuin
nuki deurslot geinstalleerd
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.