iRobot Roomba 980 aanbieding

Bekijk iRobot Roomba 980 aanbiedingen voor korting

irobot roomba 980 aanbieding
Home » Smart home blog » iRobot Roomba 980 aanbieding

Ben je op zoek naar een iRobot Roomba 980 aanbieding? Bekijk hieronder de meest actuele iRobot Roomba 980 aanbiedingen van dit moment. Deze aanbiedingen hebben we gevonden bij onze favoriete smart home webshops. Door te klikken op “pak aanbieding” wordt je automatische doorgestuurd naar de pagina waar deze actie geldt.

coolblue smart home webshop

10% korting op accessoires van iRobot Roomba 980 bij Coolblue!

Koop bij de iRobot Roomba 980 en combinatie met accessoires bij Coolblue en krijg 10% op de accessoires. Handig om direct accessoires van de Roombaa 980 bij te bestellen, vooral wanneer er korting gegeven wordt.

bol.com smart home webshop

iRobot Roomba 980 bij Bol.com met gratis verzending

Alles wat een orderbedrag heeft van € 20,- of meer wordt gratis verzonden door Bol.com. Bestel vandaag de iRobot Roomba en wordt morgen bij je bezorgt.

Bekijk hier iRobot Roomba 980 prijs van diverse webshops

De prijs kan per webshop verschillen. Je wilt natuurlijk nooit te veel betalen daarom hebben wij de prijzen vergeleken van verschillende webshops. Daarnaast hebben we ook nog gekeken naar andere voordelen die bepaalde webshops aanbieden. De iRobot Roomba 980 prijs die te vinden is in het tabel is de indicatieprijs.

iRobot Roomba 980Bol.comMediamarkt.nlCoolblue.nl
Prijs indicatie
€ 837,-€ 837,-€ 837,-
Gratis verzendingJaJaJa
Bedenktijd30 dagen30 dagen30 dagen
Garantie1 jaar1 jaar2 jaar

Zoals je in het bovenstaande tabel kunt zien zit er weinig verschil in de verschillende webshops. De indicatieprijs van de Roomba 980 is bij alle winkels € 837,-. Wel is te zien dat Coolblue.nl een langere garantietermijn hanteert. Let wel op dat er alleen garantie gegeven wordt op fabricagefouten, lees de voorwaarden voor meer informatie.

Mis je een iRobot Roomba 980 aanbieding?

Ben jij nog een iRobot Roomba 980 aanbieding tegengekomen die niet in het overzicht staat? Wij voegen deze dan alsnog toe, laat het ons weten via het contactformulier en wij voegen deze toe aan het overzicht.