iRobot lanceert de nieuwe Roomba s9+ en Braava jet m6

Roomba s9+ en Braava jet m6_Docked

▲ De nieuwe apparaten van iRobot naast elkaar © iRobot

iRobot introduceert twee nieuwe krachtige robots die samen zorgen voor een optimaal schoonmaakresultaat in huis.

Het gaat om de iRobot Roomba S9+, een robotstofzuiger, en de Braava Jet m6, een dweilrobot. Opvallend is de samenwerking van beide robots: dankzij de gepatenteerde Imprint™ Link-technologie wordt er automatisch gedweild na het stofzuigen, zonder dat een gebruiker hier te pas hoeft te komen.

iRobot Roomba S9+: voor de kleinste hoekjes

De nieuwe iRobot Roomba S9+ is een krachtige robotstofzuiger die in staat is om de kleinste hoekjes mee te nemen tijdens het stofzuigen. Opvallend zijn de veel bredere rubberen borstels: deze zijn 30% groter dan bij de huidige modellen. Dankzij de speciaal ontworpen hoekborstel is stof of vuil langs de wanden geen probleem voor de iRobot Roomba S9+: de hoekborstel is voorzien van vijfhoekige armen die al het vuil opveegt en stofzuigt.

40 keer meer zuigkracht dan andere iRobot stofzuigers

De Roomba S9+ heeft met het nieuwe schoonmaak-systeem veertig keer meer zuigkracht dan andere robotstofzuigers van iRobot. Sterker nog: als de Roomba S9+ een tapijt of vloerkleed ontdekt, wordt de Power Boost technologie geactiveerd om daarmee krachtiger diepgeworteld vuil te kunnen opzuigen. Tot dusver is dit de meest krachtige robotstofzuiger van iRobot.

Voorzien van 3D sensor, Mapping-technologie en krachtig filter

Dankzij de 3D sensor die we onder de motorkap ontdekken hoeven gebruikers zich ook geen zorgen meer te maken over ‘vergeten stukken’: de robotstofzuiger scant de omgeving 25 keer per seconde (!). Daarbij maakt de Roobma S9+ gebruik van de Imprint™ Smart Mapping-technologie waarmee de robotstofzuiger het huis leert kennen. Hierdoor kunnen gebruikers de nieuwe robotstofzuiger specifieke kamers laten schoonmaken.

Tot slot is de Roomba S9+ ook voorzien van een krachtig filter wat allergenen beter op kan vangen en vast kan houden. Zelfs bij het (automatisch) legen van de robotstofzuiger is de kans op ontsnapping minimaal.
nieuwe roomba s9+

Braava Jet M6: frisse en schone vloeren voor alle kamers

Naast de nieuwe krachtige robotstofzuiger heeft iRobot ook een nieuwe dweilrobot aangekondigd: de Braava Jet M6. Gebruikers hebben de keuze uit nat of droog afnemen en kunnen hiervoor een speciale ‘reinigingspad’ gebruiken. Net als bij de Roomba S9+ is de nieuwe Braava in staat om het hele huis te leren kennen en naar wens specifieke ruimtes te kunnen dweilen.

Veelal geschikt voor het dweilen van harde vloeren

De dweilrobot is geschikt voor de hardere vloeren, denk aan tegels of vloeren van steen. Door de vierkante vorm van de dweilrobot kunnen hoeken eenvoudig meegenomen worden in het dweilproces. Wees niet bang dat tapijt meegenomen wordt bij het dweilen: dankzij sensoren ontwijkt de dweilrobot meubels en tapijten.

Braava jet m6_Amazon Alexa (1)

Dankzij de Imprint Link-technologie van iRobot kunnen de twee nieuwe robots perfect samenwerken. Waarna de Roomba S9+ klaar is met stofzuigen wordt de Braava Jet M6 ingeschakeld om het schoonmaken aan te vullen met grondig dweilen. Deze vorm van gecombineerde schoonmaak kunnen gebruikers zelf activeren middels de iRobot applicatie. Hierin is ook aan te geven welke specifieke kamers gestofzuigd en gedweild moeten worden. De Imprint Link technologie kan ook toegepast worden bij de eerder gelanceerde iRobot Roomba i7+.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts
somfy google home

Somfy Google Home koppeling nu te maken

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”] Somfy Google Home koppeling nu te maken [/av_textblock] [av_textblock size=’12’…
Lees meer