iRobot komt met Roomba i3+ robotstofzuiger die zichzelf leegt

Maarten Reijneveld Laatste update: 12-01-2021

Robotstofzuiger aanbieder iRobot heeft een nieuwe robotstofzuiger op de markt gebracht in Nederland. De Roomba i3+, een robotstofzuiger die zichzelf leegt en oplaadt.

iRobot-komt-met-Roomba-i3+-robotstofzuiger-die-zichzelf-leegt

de Roomba i3+ © iRobot/Press

Dit werd bekend tijdens CES 2021, de elektronicabeurs die normaal in Las Vegas is maar nu online. Het grootste voordeel wat direct opvalt is dat de robotstofzuiger zichzelf leegt en zelf aan de oplader gaat als de accu leeg is.
Roomba i3+ leegt zichzelf

Een groot voordeel van deze robotstofzuiger van iRobot is dat je er geen omkijken meer aan hebt, de Roomba i3+ leegt zichzelf namelijk. Wanneer de robotstofzuiger in het oplaadstation staat wordt het opvangbakje van de Roomba i3+ leeg gezogen door de clean base, het basisstation.

Roomba i3+ laadt zichzelf op

Een ander voordeel aan deze robotstofzuiger is dat de Roomba i3+ zichzelf oplaadt. Wanneer de accu leeg raakt gaat de robotstofzuiger naar het oplaadstation,  parkeert zichzelf als het ware en wordt dan opgeladen. Wanneer de robotstofzuiger dan weer vol is wordt het stofzuigen hervat.

Gebruiksvriendelijkheid Roomba i3+

De robotstofzuiger is erg gebruiksvriendelijk door het uiterlijk. Geen felle lampen erop of een touchscreen die vingerafdrukken geeft maar een duurzame textuur waardoor dit voorkomen wordt en er minder stof op komt te zitten.

De Roomba i3+ stofzuigt in rechte lijnen en kan door meerdere ruimtes in huis navigeren. Daarnaast is de robotstofzuiger geschikt voor zowel harde vloeren als tapijt vloeren.

Compatible met Google Assistant of Amazon Alexa

De robotstofzuiger is ook via spraak te bedienen, wanneer jij in de buurt bent kun je de stofzuiger bedienen via Google Assistant of Amazon Alexa. Zo is de stofzuiger dus ook te koppelen met andere smart home apparaten in huis.
 Aanbieding!  

google nest mini twee pack

Google Nest Mini 2-pack – Nu met 50% korting!

De Google Nest Mini speakers zijn in een 2-pack afgeprijsd. Bij twee speakers krijg je nu extra korting, ideaal om het geluidssysteem uit te breiden of overal in huis een spraak assistent te hebben!

iRobot Roomba i3+ kopen: prijs & beschikbaarheid

iRobot verkoopt de Roomba i3+ zelf via haar website en daarnaast is de robotstofzuiger te koop via grote webshops als Bol.com, Coolblue en MediaMarkt. De prijs voor de Roomba i3+ inclusief clean base is € 699,- en zonder clean base is de robotstofzuiger € 449,-.

Meer smart home artikelen

Imou Knight 4k review
Innr lampen

Innr lampen

/
Homey + Google Home Mini

Athom Homey

/
eufy deurbel
Rookmelder Google Home
beste wifi versterker in de tuin
nuki deurslot geinstalleerd
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.