5x interessante smart home gadgets

Maarten Reijneveld Laatste update: 09-12-2020

Zoals je wellicht al hebt gemerkt ben ik gek op slimme gadgets. Niet alleen in en rondom het huis, maar ook smartphones en kantoorgadgets interesseren mij enorm. Echter zijn er steeds vaker ook interessante smart home gadgets te vinden: van een klein knopje met veel mogelijkheden tot een beveiligingscamera die je kunt roteren. Check hier de 5 smart home gadgets die ik super interessant vind voor in huis!

smart home gadgets

Afbeelding ter illustratie © Pixabay

Smart home gadgets voor in huis

Er zijn natuurlijk tal van smart home gadgets te benoemen die je huis een stuk slimmer maken. Zo vind je op Smarthomeweb.nl advies voor meer dan 20 soorten slimme producten. Echter zet ik in deze blog wat voorbeelden van smart home gadgets in kleinere vorm op een rij. Laten we beginnen!

flic smart button review

1. Flic smart button

Flic is een klein knopje die je kunt koppelen aan je telefoon. Je kunt met deze kleine slimme schakelaar drie verschillende commando’s instellen (ook wel Flic’s genaamd). Eerder schreef ik een Flic Smart Button review, waar ik precies uitleg hoe dit slimme knopje werkt.

Vervolgens kun je de button ergens in huis opplakken, waarna je hem kunt aanklikken om een commando uit te voeren. Denk aan het vinden van je telefoon, het bellen van de lokale pizzeria of het sluiten van de rolluiken (als je een slim rolluik hebt en deze hebt gekoppeld met je smartphone).

meural schilderij smart home gadgets

2. Meural Slim Schilderij Leonora Wit

Dit vind ik misschien wel een van de gaafste smart home gadgets in deze top 5. Met dit slimme schilderij heb je altijd een prachtig exemplaar aan de muur hangen! Je kunt het schilderij namelijk koppelen met een app, waarna je toegang hebt tot diverse kunstwerken van onder andere Vincent van Gogh. Door het Full HD beeldscherm lijkt het Meurel Slim Schilderij nét echt. Aanrader voor de kunstliefhebber met een smart home! :).

Fibaro the button

3. FIBARO The Button

Ken je het nog als kind: je zag een grote rode knop en je deed er alles aan om hierop te klikken. Word weer even kind met de FIBARO Button: met deze grote rode knop kun met ondersteuning van Apple HomeKit andere slimme apparaten bedienen. Je kunt drie verschillende actie instellen.

tile mate bluetooth tracker kerstcadeau

4. Tile Mate Slim Bluetooth Tracker

Deze handige dunne plaatjes kun je koppelen met je smartphone. Je kunt ze vervolgens bijvoorbeeld aan je sleutelhanger hangen, waarna je een met een simpele klik op de Tile Mate je telefoon af kunt laten gaan. Erg handig als je bijvoorbeeld vaak je telefoon kwijtraakt.

click en grow smart garden

5. Click & Grow Smart Garden

Deze ‘slimme tuin’ voor in huis is ongelooflijk interessant. Helemaal als je een huis hebt zonder tuin: je kunt met deze Smart Garden namelijk kruiden of kleine plantjes kweken. De planten krijgen 16 uur op een dag de juiste hoeveelheid licht. Wanneer jij het waterreservoir vult zorgt deze Click & Grow Smart Garden er tevens voor dat de plantjes of kruiden genoeg water krijgen.

Meer smart home artikelen

xiaomi mi tv stick
xiaomi mi store Nederland
slimme deurbel zonder camera
nieuwe lampen philips hue
(Slimme) rookmelders verplicht in 2022
ikea slimme producten
Nanoleaf introduceert Nanoleaf Lines
ring wired videodeurbel
banner smart week tink
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *