Home » Smart home nieuws » INNR stelt nieuwe wachtwoord eisen voor gebruikers

INNR stelt nieuwe wachtwoord eisen voor gebruikers

innr wachtwoord eisen

Ter illustratie
Bram Tigchelaar · 25 januari 2019

Als er iets belangrijk is bij een smart home, is het wel de beveiliging van gebruikersgegevens en persoonlijke accounts voor diverse producten. Zo ook bij slimme verlichting, waar je met behulp van een app je slimme verlichting kunt bedienen. Innr neemt de beveiliging van gebruikers serieus en heeft nieuwe wachtwoord eisen gesteld voor gebruikers.

Smart home apparaten als slimme lampen, smart speakers en slimme thermostaten zijn verbonden met het internet. Er zijn tal van manieren om te zorgen voor extra beveiliging voor gebruikers: zo wordt er bij lampen vaak gebruik gemaakt van een bridge. Niet alleen om de lampen via de smartphone te kunnen bedienen, maar ook zodat ze niet direct op het WiFi netwerk zijn aangesloten.

Nieuwe wachtwoord eisen voor gebruikers van Innr

Innr laat vandaag via een bericht op Facebook weten dat er nieuwe wachtwoord eisen gesteld worden voor haar gebruikers. Waar gebruikers van de slimme lampen van Innr eerder een wachtwoord konden aanmaken van minimaal 6 letters, is het nu het verplicht om minimaal 1 hoofdletter te gebruiken, 1 kleine letter en 1 cijfer. Daarbij kunnen gebruikers nu 8 tot 128 tekens gebruiken.

Gebruikers dienen oude wachtwoord eisen te negeren

Daarbij dienen de gebruikers die de oude wachtwoord eisen nog te zien krijgen bij het aanmaken van een nieuw wachtwoord, rekening te houden met de nieuwe eisen: Krijg jij bij het aanmaken van account of bij wijzigen van wachtwoord in de iOS app of de web-page nog de oude wachtwoord-eis (minimaal 6 karakters) te zien? Negeer dit en hou rekening met de nieuwe wachtwoord eisen: 8 tot 128 tekens, minimaal 1 hoofdletter, 1 kleine letter 1 cijfer., aldus Innr op Facebook.

Meer smart home nieuws

ifttt pro
amazon eero mesh netwerk
amazon echo show 10
nieuwe amazon echo dot
nieuwe lampen philips hue