INNR stelt nieuwe wachtwoord eisen voor gebruikers

Maarten Reijneveld Laatste update: 09-12-2020

Als er iets belangrijk is bij een smart home, is het wel de beveiliging van gebruikersgegevens en persoonlijke accounts voor diverse producten. Zo ook bij slimme verlichting, waar je met behulp van een app je slimme verlichting kunt bedienen. Innr neemt de beveiliging van gebruikers serieus en heeft nieuwe wachtwoord eisen gesteld voor gebruikers.

innr wachtwoord eisen

Ter illustratie © Pixabay

Smart home apparaten als slimme lampen, smart speakers en slimme thermostaten zijn verbonden met het internet. Er zijn tal van manieren om te zorgen voor extra beveiliging voor gebruikers: zo wordt er bij lampen vaak gebruik gemaakt van een bridge. Niet alleen om de lampen via de smartphone te kunnen bedienen, maar ook zodat ze niet direct op het WiFi netwerk zijn aangesloten.

Nieuwe wachtwoord eisen voor gebruikers van Innr

Innr laat vandaag via een bericht op Facebook weten dat er nieuwe wachtwoord eisen gesteld worden voor haar gebruikers. Waar gebruikers van de slimme lampen van Innr eerder een wachtwoord konden aanmaken van minimaal 6 letters, is het nu het verplicht om minimaal 1 hoofdletter te gebruiken, 1 kleine letter en 1 cijfer. Daarbij kunnen gebruikers nu 8 tot 128 tekens gebruiken.

Gebruikers dienen oude wachtwoord eisen te negeren

Daarbij dienen de gebruikers die de oude wachtwoord eisen nog te zien krijgen bij het aanmaken van een nieuw wachtwoord, rekening te houden met de nieuwe eisen: Krijg jij bij het aanmaken van account of bij wijzigen van wachtwoord in de iOS app of de web-page nog de oude wachtwoord-eis (minimaal 6 karakters) te zien? Negeer dit en hou rekening met de nieuwe wachtwoord eisen: 8 tot 128 tekens, minimaal 1 hoofdletter, 1 kleine letter 1 cijfer., aldus Innr op Facebook.

 Aanbieding!  
google nest mini twee pack

Google Nest Mini 2-pack – Nu 50% korting!

Bekijk hier een scherpe aanbieding met twee Google Nest mini speakers, de speakers waren nog nooit zo goedkoop! Bekijk deze deal hier!

Meer smart home artikelen

KlikAanKlikUit-buitencamera-ipcam-3500
google nest audio installeren
Lenovo Smart Clock 2
Ring Video Doorbell 4
netatmo modulerende thermostaat
smart-home-voordelen-energie-abonnement
Ikea Symfonisk schilderijlijst
Google Wifi
Android 12
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *