Innr kondigt nieuwe slimme plafondlampen aan

Rob Tigchelaar Laatste update: 24-11-2020

Slimme verlichtingspecialist Innr heeft nieuwe slimme plafondlampen aangekondigd. De slimme plafondarmaturen werken via Zigbee, waardoor ze ook compatibel zijn met Philips Hue.

innr slimme plafondlampen

De nieuwe Zigbee slimme plafondlampen van Innr © Innr

Innr heeft vandaag nieuwe slimme plafondlampen aangekondigd: Innr Round Ceiling Lamp. Het gaat om dimbare draadloze plafondarmaturen. De plafondlampen zien er strak uit en hebben een aluminium behuizing. Het is de allereerste plafondarmatuur van Innr.

Slimme plafondlampen communiceren via Zigbee

De slimme plafondlampen van Innr communiceren via Zigbee, een smart home protocol wat veel toegepast wordt bij slimme verlichting. Dit heeft als groot voordeel dat de Innr Round Ceiling Lamp ook als aanvulling van Philips Hue lampen kan dienen. Innr laat weten dat de slimme plafondarmatuur gewoon gekoppeld kan worden aan de bridge van Philips Hue.

Spraakbediening via Google Assistant of Amazon Alexa

Daarnaast zijn de slimme plafondlampen ook compatibel met Google Assistant en Amazon Alexa: ben je in het bezit van een smart speaker of -display met een van deze twee voice assitants, dan kun je ze dus aansturen met spraakopdrachten. Let wel op: je hebt een passende bridge nodig om dit te kunnen doen.

24 energiebesparende leds

De slimme lampen kunnen dankzij de geïntegreerde adapter en leds op elke 220 volt aansluiting aangesloten worden. Onder de motorkap is er sprake van 24 energiebesparende leds, die tezamen zorgen voor een lichtsterkte van 1.200 lumen in een warmwitte lichtkleur van 2700 Kelvin.

Volgens Innr kan de lamp hierdoor in bijna elke ruimte in je smart home opgehangen worden. “Dit maakt de ronde plafondlamp met de productaanduiding RCL 110 tot de ideale verlichting, die in bijna alle woonruimtes kan worden gebruikt. Ronde plafondarmaturen zijn vooral populair in gangen, keukens, woonkamers en thuiskantoren“, aldus Innr.

Design: aluminium behuizing en compact

De behuizing van de Innr RCL 110, de productnaam van de slimme plafondlamp, is van aluminium. De slimme plafondlamp heeft een doorsnede van 30 centimeter en een hoogte van 5,2 centimeter.

Tekst gaat door onder de foto.

innr slimme plafondlamp afmeting

Innr slimme plafondlamp afmetingen. © Innr

Innr plafondlampen kopen: prijs en beschikbaarheid

De slimme plafondlampen van Innr zijn vanaf half december verkrijgbaar. De adviesprijs van de Innr Round Ceiling Lamp zal € 64,99 zijn. Het is de tweede keer in korte tijd dat het merk een aankondiging heeft: onlangs werden nog nieuwe Innr slimme lampen met Wifi gelanceerd.

Meer smart home artikelen

Homey + Google Home Mini

Athom Homey

/
eufy deurbel
Rookmelder Google Home
beste wifi versterker in de tuin
nuki deurslot geinstalleerd
beste eufy buiten camera
nanoleaf sonic editie
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.