Innr kondigt nieuwe slimme lampen met WiFi aan

Redactie Laatste update: 20-10-2020

Slimme verlichtingspecialist Innr kondigt nieuwe slimme lampen met WiFi aan. Voor de nieuwe slimme verlichting is geen bridge nodig, dit in tegenstelling tot het huidige slimme lampen portfolio wat gebaseerd is op Zigbee. Innr wil hiermee handvatten bieden voor de prijsbewuste smart home liefhebber.

De nieuwe Innr slimme lampen met WiFi © Innr

De Nederlandse verlichtingsexpert laat dit vandaag aan ons weten. Met de uitbreiding van de nieuwe slimme WiFi lampen biedt Innr een alternatief voor degenen die geen op Zigbee gebaseerde smart home producten willen combineren met de slimme lampen.

Innr lampen met WiFi hebben geen bridge nodig

Een van de grote voordelen van slimme verlichting wat communiceert via WiFi, is dat er geen bridge benodigd is. Dit noemt Innr dan ook als het grote voordeel, samen met het feit dat WiFi lampen veel goedkoper zijn dan de lampen die communiceren via Zigbee. De lampen kunnen eenvoudig op afstand bediend worden via WiFi met behulp van de Innr app op een smartphone of tablet.

Nieuwe Innr for Wifi-app

Naast de nieuwe WiFi lampen lanceert Innr ook gelijk haar nieuwe ‘Innr for WiFi-app’, een applicatie waarmee gebruikers lichteffecten kunnen simuleren. ” De WiFi-producten kunnen worden gebundeld in scènes en kunnen ook worden geschakeld door middel van tijdregeling, wat een bijzonder kenmerk is voor deze WiFi-lampen”, aldus Innr in haar aankondiging.

In eerste instantie is de app alleen te gebruiken voor de nieuwe Innr WiFi lampen. De applicatie zou in de toekomst echter ook voor Zigbee lampen gebruikt kunnen worden voor de bediening, belooft het smart home merk.

Innr richt zicht op ‘prijsbewuste smart home doelgroep’

Jeroen Dalderop, co-founder van Innr, zag een toenemende vraag naar kleine en eenvoudig te installeren oplossingen die zich ‘naast de populaire Zigbee-netwerken positioneren. Door slimme lampen met WiFi toe te voegen aan haar portfolio wil de slimme verlichtingspeclialist zich nu ook richten tot de doelgroep die prijsbewust is. Hiermee is Innr niet de eerste die haar pijlen begint te richten op de prijsbewuste smart home shopper: zo kocht Philips Hue onlangs lampenmerk WiZ om ook een goedkoper alternatief te bieden.

Twee soorten Innr WiFi lampen: Wit en Wit/Gekleurd licht

Innr kondigt niet gelijk een heel assortiment aan, maar houdt het in eerste instantie op twee soorten WiFi lampen. Ze hebben beiden een E27 fitting, maar zijn beschikbaar in witte varianten óf lampen die zowel wit als gekleurd licht kunnen schijnen.

nieuwe innr slimme wifi lampen

De twee nieuwe slimme lampen met WiFi van Innr. © Innr

Prijs: vanaf € 24,99 voor een two-pack

De producten worden verkocht in een 2-pack. Een pakketje witte WiFi lampen kost € 24,99, voor de gekleurde ben je € 29,99 kwijt.

Meer smart home artikelen

Homey + Google Home Mini

Athom Homey

/
eufy deurbel
Rookmelder Google Home
beste wifi versterker in de tuin
nuki deurslot geinstalleerd
beste eufy buiten camera
nanoleaf sonic editie
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.