Nieuw van Innr: slimme filamentlampen met Zigbee

Bram Tigchelaar Laatste update: 04-05-2022

Nederlandse lampenfabrikant Innr heeft nieuwe slimme filamentlampen gelanceerd. De slimme lampen zien eruit als klassieke, glazen, gloeilampen en kunnen eenvoudig via de Innr app of een afstandsbediening bediend worden.

  © Innr

De slimme filamentlampen kunnen in elk E27 armatuur gedraaid worden. De slimme lampen zullen begin augustus in de schappen liggen en komen in twee uitvoeringen: een transparante of een goudkleurige filamentlamp.

Slimme lampen van Innr in een klassiek jasje

slimme filamentlamp innr

Je kent ze wel: vintage filamentlampen waarbij het ‘gloeidraad’ zichtbaar is. Prachtig, maar helaas, nog niet verkrijgbaar als slimme verlichting. Of toch wel? Innr lanceert nieuwe slimme filamentlampen die in een vintage jasje gestoken zijn. De slimme lampen zien eruit als klassieke gloeilampen, maar zijn voorzien van de nieuwste technieken.

Filamentlampen met Zigbee ondersteuning

De nieuwe filamentlampen van Innr ondersteunen smart home protocol Zigbee (3.0), waardoor ze prima opgenomen kunnen worden in smart home scenario’s. Door gebruik te maken van dit smart home protocol, kunnen de lampen ook prima opgenomen worden in lichtscenes bij Philips Hue. Innr kreeg diverse aanvragen binnen voor een LED lamp met helder glas in een retro design. Hoewel er al diverse slimme lampen met een E27 fitting op de markt te vinden zijn, ontbrak er nog een slimme filamentlamp.

Innr filamentlampen begin augustus beschikbaar vanaf € 16,99

Degene die staan te springen om deze slimme vintage lampen in huis te halen hoeven niet lang te wachten. Naar verwachting zullen de filamentlampen begin augustus verkrijgbaar zijn. De goudkleurige lamp (RF 263) zal een prijskaartje van € 16,99 hebben. De witte variant (RF 265) zal voor € 17,99 aangeboden worden.

 Aanbieding! 
slimme verlichting ad

Nog geen slimme lampen? Bekijk dan deze deal!

Heb best werkende slimme lampen systeem is die van Philips Hue. Wel heb je hiervoor een Hue bridge nodig, check daarom deze deal met een Hue brdige, twee lampen en een dimmer switch om lampen te bedienen.

Meer smart home artikelen

Homey + Google Home Mini

Athom Homey

/
eufy deurbel
Rookmelder Google Home
beste wifi versterker in de tuin
nuki deurslot geinstalleerd
beste eufy buiten camera
nanoleaf sonic editie
smart-hub
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.