Innr OPS 140: voedingsbron om buitenverlichting uit te breiden

Rob Tigchelaar Laatste update: 22-01-2021

Innr heeft een nieuwe optionele 49W-voedingsbron gelanceerd. Het gaat om de Innr OPS 140, een optionele voedingsbron om je slimme buitenverlichting mee uit te breiden.

slimme buitenspots innr

Slimme buitenspots van Innr © Tigchelaar

Innr heeft een optionele 48W-voedingsbron gelanceerd om het populaire assortiment buitenverlichting mee uit te breiden: de OPS 140. Dankzij deze nieuwe voedingsbron kunnen er nu tot 10 individuele slimme buitenspots of sokkellampen gebruikt worden.

Innr OPS 140

Met de Innr OPS 140 biedt het merk naar eigen zeggen een ‘krachtigere stroomvoorziening’ voor de slimme tuin. Bestaande of nieuwe buitenverlichting kan hiermee namelijk makkelijk worden uitgebreid tot 10 inviduele slimme lampen.

Hierbij kan dus gedacht worden aan spotjes of sokkellampen als slimme buitenverlichting. Nog niet heel lang geleden breidde Innr haar slimme buitenverlichting assortiment uit.

“Meer licht, creatievere vormgevingsmogelijkheden en vooral meer sfeer biedt de voedingsmogelijkheid met de aanduiding OPS 140”, meldt Innr enthousiast bij de aankondiging van de Innr OPS 140.

Van 5 naar een maximum van 10

Kijken we naar de vorige voeding, dan was enkel mogelijk om maximaal 5 lampen aan te sturen, elk met een gebruik van 4,5 watt. Met de 45W-voedingsbron die Innr nu gelanceerd heeft kun je er dus 10 aansturen.

Gebruikers kunnen zelf kiezen met welke Innr buitenspots of sokkels zij hun slimme buitenverlichitng uitbreiden naar 10 stuks.

slimme lichtplaatjes innr

De sokkellampen van Innr. © Innr/Press

Alle buitenlampen tegelijk aansturen

Een app stuurt altijd alle slimme buitenlampen tegelijk aan, want de LEDS worden namelijk aangestuurd via één Zigbee Control Box. En dat lijkt precies de behoefte van gebruikers te zijn: uit diverse klantonderzoeken die Innr uitvoerde blijkt dat deze groepsbediening met 88% het meest gebruikte te worden.

Mark Wiersma, internationaal verkoopdirecteur bij Innr, deelt dit gegeven: “Zelden creëert iemand in de tuin of voortuin voor elke lamp verschillende dimscenario’s of kleurenschema’s”, aldus Wiersma.

‘Ideale aanvulling’

De Innr OPS 140 is naar eigen zeggen de ideale aanvulling op het 3-pack Smart Outdoor Zigbee-lampen van Innr. Er zou sprake zijn van indrukwekkende verlichtingsresultaten: zo is het met de 10x OPL 130 C (de Pedestal Lights, zie hier onze review) nu mogelijk om een veel langer tuinpad te kunnen verlichten. Natuurlijk kan hetzelfde met de OSL 130 C, de Innr Spot Lights: “Hiermee kan het huis perfect in scene gezet worden”, aldus Innr.

De introductie van de nieuwe voedingsbron van Innr is dan ook logisch volgens de internationaal verkoopdirecteur bij Innr: “Wie slechts een bescheiden installatie van maximaal 5 individuele armaturen in de tuin uitvoert, hoeft niet automatisch de prijs betalen voor een krachtige 48 watt voeding. Dit betekent dat wie niet elke spot in de tuin individueel wil aansturen qua kleur en lichtsterkte, bij Innr koopt wat momenteel de hoogste kwaliteit is en tegelijkertijd de meest kosteneffectieve oplossing op de markt is”.

Innr OPS 140 kopen: prijs en beschikbaarheid

De Innr OPS 140 kost € 39,95 en is per direct beschikbaar bij verschillende verkooppunten. Bekijk hem hier bij Bol.com. Wil je onze mening weten over de slimme buitenverlichting van Innr? Dat lees je in de uitgebreide Innr slimme buitenverlichting review die smart home expert Bram voor ons uitvoerde.

Meer smart home artikelen

Homey + Google Home Mini

Athom Homey

/
eufy deurbel
Rookmelder Google Home
beste wifi versterker in de tuin
nuki deurslot geinstalleerd
beste eufy buiten camera
nanoleaf sonic editie
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.