Innr lanceert de nieuwe Recessed Spot Light

Maarten Reijneveld Laatste update: 09-12-2020

Afgelopen week heeft Innr een nieuwe interessante slimme lamp toegevoegd aan haar assortiment: de Innr Recessed Spot Light. Dit nieuwe soort inbouwspot is een draaibare LED-variant van de bekende Innr inbouwspots. Met name als accentverlichting voor de woonkamer, keuken of hal is de Innr Recessed Spot Light een interessante keuze: je kunt hiermee het licht namelijk heel eenvoudig richten.

Innr Recessed Spot Light

De Innr Recessed Spot Light (RSL 110) is de nieuwste toevoeging op het gebied van slimme verlichting van Innr. Opvallend aan deze inbouwspots is het slanke design: om ze aan het plafond te installeren is er slechts 25 mm installatiediepte nodig.

Innr Recessed Spot Light communiceert via Zigbee

Dat het gaat om een slimme lamp wordt duidelijk: de Innr Recessed Spot Light communiceert via het Zigbee smart home protocol, waardoor deze makkelijk te koppelen is met andere Zigbee communicerende apparaten.

Spotlights te koppelen aan verschillende bridges

Om optimaal te genieten van de verschillende functionaliteiten van deze slimme spotlights, kun je ze koppelen met een lampen bridge. Doordat de lampen communiceren via Zigbee, kun je deze onder andere koppelen aan de Innr bridge, de Hue bridge en de Osram Lightify Gateway. Bekijk eventueel de handleiding voor Innr koppelen met Hue voor een stappenplan.

Bedien de Innr Recessed Spot Light met spraak

Ook zijn de lampen te bedienen met spraak wanneer je deze eenvoudig koppelt met Google Home of Amazon Alexa, wanneer je gebruik maakt van de Philips Hue bridge. Eerder schreven we een artikel over Hue lampen met spraak bedienen, waarbij de voordelen en mogelijkheden uitgelicht worden.

 Aanbieding! 
slimme verlichting ad

Nog geen slimme lampen? Bekijk dan deze deal!

Heb best werkende slimme lampen systeem is die van Philips Hue. Wel heb je hiervoor een Hue bridge nodig, check daarom deze deal met een Hue brdige, twee lampen en een dimmer switch om lampen te bedienen.

Meer smart home artikelen

Ring Video Doorbell 4
netatmo modulerende thermostaat
smart-home-voordelen-energie-abonnement
Ikea Symfonisk schilderijlijst
Google Wifi
Android 12
ring koppelen met alexa
Eufy Battery Slim
google nest hub update 2020
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *