Innr lampen koppelen met Hue

innr lampen koppelen met hue

Innr lampen koppelen met Philips Hue? Tijd om deze koppeling te realiseren! Je kunt de Innr lampen koppelen met Hue op eenvoudige wijze. In deze blog leg ik stap voor stap uit hoe jij straks je Innr lampen kunt bedienen via de Philips Hue bridge of afstandsbediening.

innr lampen koppelen met hue

▲ Led lamp © Pixabay

Wanneer jij nieuwe Innr lampen hebt aangeschaft, kan al snel de wens ontstaan om deze te koppelen met Philips Hue verlichting. Ik ben zelf erg te spreken van de kwaliteit van de Innr lampen, maar ook van de makkelijke bediening via de Philips Hue app en afstandsbediening.

Waarom Innr lampen met Philips Hue koppelen?

Laat ik eerst eens ingaan op de vraag waarom ik de Innr lampen wil koppelen met mijn Philips Hue systeem. De voornaamste reden is dat de lampen van Innr een stuk voordeliger zijn dan de standaard Philips Hue varianten. Daarbij zijn de volgende redenen ook van toepassing:

 • Je hebt reeds Philips Hue slimme lampen en wilt het aantal lampen uitbreiden met de goedkopere Innr lampen (al vanaf € 16,49 bij zaken als Bol.com)
 • Je wilt je Innr lampen strakjes op een centrale plek kunnen bedienen, waar ook je Philips Hue lampen te bedienen zijn

Daarbij is een koppeling met een Philips Hue bridge een van de weinig manieren om de Innr lampen te koppelen: je kunt ze bijvoorbeeld niet met Apple HomeKit verbinden! Het is wel noodzaak dat de Hue bridge geïnstalleerd is. Bekijk eventueel de handleiding voor de Hue bridge installeren met een handig stappenplan.

Stappenplan Innr lampen koppelen met Hue

Bekijk onderstaande stappen voor het succesvol koppelen van Innr lampen aan Philips Hue.

 1. Zoek met de Philips Hue app naar de Innr lampen: Open je Philips Hue app op je telefoon en ga via het tandwiel rechtsboven naar ‘Lamp configuratie’. Hier kun je vervolgens op de plus klikken om te gaan zoeken naar lampen die je kunt koppelen.
 2. Zet de Innr lampen aan: Je kunt nu de Innr lamp in de juiste fitting schroeven, deze begint automatisch twee keer te knipperen als er nog geen koppeling is gemaakt. Mocht er reeds een koppeling zijn, kun je de Innr lampen resetten door deze zes keer snel achter elkaar aan en uit te zetten.
 3. Voeg de lampen toe aan Philips Hue: Wanneer je de lamp aansluit, zul je zien dat deze gevonden wordt door de Philips Hue app. Je kunt de lamp toevoegen en eventueel groeperen aan een specifieke kamer. Dit kan handig zijn als je ook andere lampen in een specifieke kamer hebt en bijvoorbeeld alle lampen in de slaapkamer aan wilt zetten.

Let bij het koppelen op het volgende

Om te zorgen voor de juiste koppeling, dien je rekening te houden met de volgende punten:

 • De Innr lampen dienen niet te ver van de Philips Hue bridge aangesloten te worden
 • Zorg ervoor dat er altijd andere gekoppelde lampen in de buurt van de Innr lampen zijn om te zorgen voor een goede koppeling
 • Let erop dat de verbinding gereset wordt voor je de koppeling probeert te maken
 • Sluit de Innr lampen nooit aan op een dimmer (hiervan gaan ze kapot)

Mocht je naar aanleiding van mijn blog nog aanvullende vragen of feedback hebben, dan kun je me altijd een bericht sturen.

slimme verlichting ad

 Aanbieding! 

Nog geen slimme lampen? Bekijk dan deze deal!

Heb best werkende slimme lampen systeem is die van Philips Hue. Wel heb je hiervoor een Hue bridge nodig, check daarom deze deal met een Hue brdige, twee lampen en een dimmer switch om lampen te bedienen.

2 comments
 1. Beste…
  Innr lampen nemen het signaal over van de bridge. Maar nemen. Ze het ook over van een hue lamp. Vb tuinpad met 7 verlichtings punten over een lengte van 30m… dan zou ik een innr lamp afwisselen met een hue lamp om de kosten te drukken. Dan zouden de hue lampen minder dan 10 meter van elkaar verwijderd zijn van elkaar met telkens 1 innr lamp m.

 2. Geven hue lampen hun signaal door aan innr lampen of moeten innr lampen altijd een rechtstreekse verbinding hebben met de hue bridge? Vb tuinpad… eerste lamp binnen meter van de bridge en zou ze afwisselen me hue en innr lampen om de prijs te drukken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts