Innr buitenverlichting komt er aan!

Bram Tigchelaar Laatste update: 04-05-2022

Aan het weer te zien lijkt de zomer nog ver weg, maar toch zien we steeds meer nieuwe slimme buiten producten komen. Ook Innr heeft weer twee leuke nieuwe producten voor in de tuin: een slimme lichtstrip en slimme buitenspots. In dit artikel lees je meer over deze nieuwe producten.

innr buitenverlichting

De nieuwe outdoor flex light van Innr © Innr

Het eerste nieuwe product van Innr is de Smart Outdoor Flex light. De Flex Light is een soort slimme lichtslang die op een slimme manier te bedienen zal zijn. De lichtslang kan in verschillende kleuren branden en zal ook te dimmen zijn. Er komen van de lichtslang twee varianten een twee meter slang en een vier meter slang.. Via een koppeling met de Innr Bridge of Philips Hue bridge kun je de strip met je telefoon bedienen of je kunt er leuke scenario’s mee maken.

Innr Smart Outdoor Flex light

innr buiten strip

De lightstrip is volledig waterdicht en daarom ook buiten te gebruiken. Ook voor binnen heeft Innr een lighstrip van vier meter, deze is natuurlijk wat goedkoper. Wat de prijs van de buitenverlichting is niet bekend. Wel weten we dat de binnen Smart Flex Strip €54,99 kost, dit is ten opzichte van de Hue strip van 2 meter (€ 79,99) een stuk goedkoper.

Het leuke van de slimme lichtslang voor binnen is dat deze op maat te knippen is, hierdoor kom je altijd goed uit. Voor de buitenslang is dit helaas niet van toepassing, omdat de slang dan niet meer waterdicht is. Wel is de slang een leuke toevoeging in je tuin en kun je er leuke effecten mee creëren.

Nieuwe Innr buitenspots

Wie een beetje bekend is met de slimme buitenverlichting van Philips Hue kent waarschijnlijk wel de Lily Spots. Deze Lily Spots zijn handige slimme buiten lampen die je simpelweg in de grond prikt, stekker in het stopcontact en klaar. Ook komen er bij Innr in het assortiment soort gelijke buiten spots.

innr buitenspots

Deze smart outdoor spot lights zijn te koop in een verpakking met drie spots. De spots kunnen in verschillende kleuren branden en zorgen direct voor sfeer in je tuin. Ook werken deze slimme lampen met het communicatieprotocol Zigbee en zijn de lampen te koppelen met de Innr en Hue bridge.

Beide slimme lampen worden in in het voorjaar van dit jaar verwacht, exacte datum is nog niet duidelijk. Ook schijnen er nog meer verschillende buitenlampen aan te komen, maar hier is nog geen duidelijkheid over. Mochten de lampen leverbaar zijn laten we het zeker weten!

 Aanbieding! 
ad slimme buitenlamp

Philips Hue Lucca Wandlamp voor buiten afgeprijsd!

Deze prachtige buitenlamp van Philips Hue, de Lucca wandlamp, is nu scherp geprijsd! Het gaat hier om een slimme buitenlamp zonder snoer en stekker van Philips Hue.

Meer smart home artikelen

Homey + Google Home Mini

Athom Homey

/
eufy deurbel
Rookmelder Google Home
beste wifi versterker in de tuin
nuki deurslot geinstalleerd
beste eufy buiten camera
nanoleaf sonic editie
smart-hub
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.