Innr breidt haar buitenassortiment verlichting verder uit!

Redactie Laatste update: 20-10-2020

Het wordt steeds eerder donker en de lange zomeravonden zijn ook wel voorbij. Wees niet getreurd want, Innr komt met een paar nieuwe slimme buitenlampen waarmee je een heerlijk sfeertje creëert in je tuin. Nieuw zijn de onderstaande lichtpaaltjes die werken met Zigbee.

slimme lichtplaatjes innr

De nieuwe lichtpaaltjes van Innr © Innr

Zoals we gewend zijn van de meeste slimme lampen kunnen ook deze lichtpaaltjes in 16 miljoen verschillende kleuren branden. De lichtpaaltjes zijn ideaal voor het verlichten van de paden, maar zorgen ook voor een sfeer wanneer je ze tussen de planten zet. Zo kun je met deze lampjes zelf heel eenvoudig een rode loper creëren of kun je wanneer de zon ondergaat de lampen het pad laten verlichten naar je huis.

 Aanbieding! 
ad slimme buitenlamp

Philips Hue Lucca Wandlamp voor buiten afgeprijsd!

Deze prachtige buitenlamp van Philips Hue, de Lucca wandlamp, is nu scherp geprijsd! Het gaat hier om een slimme buitenlamp zonder snoer en stekker van Philips Hue.

Bediening van de lampen: spraak, app of timer

Het gaat hier weer om slimme lampen, wat in onze ogen inhoud dat de lampen op een slimme manier werken en te bedienen zijn. De lampen zijn dan ook met een koppeling met onder andere Google Home te bedienen met spraak, zeg bijvoorbeeld: “He Google, zet de lampen in de tuin aan”. Ook kun je de lampen bedienen via een app op je smartphone, dit kan zowel wanneer je thuis bent of buitenshuis bent. Zelf vinden wij het ideaal om de slimme buitenverlichting in te schakelen met timers, zo gaan de lampen op het gewenste tijdstip aan of uit.

Deze lampen werken met Zigbee en zijn hierdoor ook weer te koppelen met het systeem van Hue. Mocht je bijvoorbeeld al slimme buitenlampen hebben van Hue dan kun je deze lampen hier gewoon mee koppelen. Je koppelt de lampen simpelweg met de bridge van Hue en voegt de lampen toe aan de tuin. Verder kun je hier de lampen automatiseren en handige scenes maken.

ZIE OOK
Eerste indruk Innr buitenverlichting (slimme buitenspots en lichtstrip)

Het is wel belangrijk om te weten dat de lampen geleverd worden in een 3-pack en werken met één controle box. Doordat de lampen werken met één controle box zijn de lampen niet individueel met elkaar te bedienen, je kunt de lampen dus niet in verschillende kleuren tegelijk laten branden. Nadat je de 3-pack hebt aangeschaft kun je deze ook nog uitbreiden met losse lichtpaaltjes tot een maximaal van vijf. De lampen zijn makkelijk in de grond te prikken en zijn maximaal 2 meter van elkaar te plaatsen.

Prijs en beschikbaarheid van deze slimme lichtplaatjes

De slimme lichtpaaltjes zijn leverbaar vanaf week 40 en worden verkocht in een 3-pack met en controle box. Dit is als het ware ook de starterskit en kost € 159,-. Mocht je de set uit willen breiden dan kun je losse lichtpaaltjes kopen en deze kosten los € 39,99. Let op dat wanneer je geen controle box hebt je de lampen ook niet kunt gebruiken. In totaal is een set uit te breiden tot maximaal vijf lampen. Wel is grappig dat wanneer je al de Innr slimme buiten spots heb je hier ook de lichtpaaltjes aan kunt bevestigen, wel geldt hier ook een maximaal aantal van vijf lampen.

 Aanbieding! 
ad slimme buitenlamp

Philips Hue Lucca Wandlamp voor buiten afgeprijsd!

Deze prachtige buitenlamp van Philips Hue, de Lucca wandlamp, is nu scherp geprijsd! Het gaat hier om een slimme buitenlamp zonder snoer en stekker van Philips Hue.

Meer smart home artikelen

Philips hue calla sokkellamp
Amazon Music in Nederland (HD - Abonnement - Unlimited)
Ring abonnement - abonnement voor je Ring deurbel
welke ring deurbel moet ik nemen
kerst smart home deals
draadloze deurbel action dit moet je weten!
meerdere hue bridges, waarom en hoe kan dit
Sonoff ZBMINI
philips hue lamp niet bereikbaar, wat te doen
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *