Imou brengt beveiligingscamera’s met full-colornachtzicht naar Nederland

Laatste update: 01-06-2021

Imou, een fabrikant van beveiligingscamera’s voor smarthomes, maakt bekend dat er twee camera’s met full-colornachtzicht naar Nederland komen.

Imou Cruiser

De Imou Cruiser © Imou

Imou is een fabrikant die onder meer smarthomebeveiligingscamera’s uitbrengt. Het bedrijf laat nu weten dat er twee camera’s, met full-colornachtzicht, naar Nederland toe komen: de Bullet 2S en de Cruiser. Met beide beveiligingscamera’s heb je ’s nachts helder zicht in kleur.
Twee camera’s van Inou

De Inou Bullet 2S en Cruiser-camera’s zijn gemakkelijk te installeren en via de gratis Life-app kunnen instellingen worden aangepast en beelden worden bekeken. Deze camera’s zijn compatibel met Google Assistent en Alexa. Daarnaast kun je zelf kiezen of de beelden worden opgeslagen en waar. Dit kan bijvoorbeeld in de cloud, maar ook lokaal beheer van data is mogelijk door gebruik te maken van een micro-sd-kaart of nvr. Verder zijn de camera’s offline te gebruiken dankzij de ingebouwde hotspot.

Beide camera’s beschikken over Active Deterrence, waarmee ongewenste gasten weggejaagd kunnen worden door een ingebouwde spotlight en sirene. Ook is er een speaker aanwezig, waardoor je met iemand in contact kan komen aan de andere kant van het beeld.

De Bullet 2S 4MP

Het nieuwe vlaggenschip van Imou, de Bullet 2S 4MP, heeft een behuizing van metaal en een F/1.2-apertuur. De grote apertuur van de lens en de beeldsensor zorgen voor een volwaardig full-color nachtzicht. ook wanneer er minimale straatverlichting is en er geen gebruikgemaakt wordt van spotlights. Mocht er helemaal geen lichtinval meer zijn, dan heeft de Bullet 2S nog altijd twee spotlights die feller worden bij beweging. Tot slot zijn er geen reflecties die normaal wel zichtbaar zijn bij gebruik van reguliere infraroodnachtzicht.

De 4-megapixel camera heeft een IP67-certificaat dat betekent dat de Bullet 2S zowel buiten als binnenhuis kan worden geplaatst en dat deze bestand is tegen verschillende weersomstandigheden. Verder beschikt de Bullet 2S over AI-detectie om valse meldingen te reduceren.

Imou Bullet 2s

Imou Bullet 2S © Imou

Cruiser 4MP

De Cruiser 4MP is een outdoor ptz-camera (pan/tilt/zoom-camera). Doordat hij tot 355 graden kan draaien en tot 90 graden kan kantelen, is deze camera heel geschikt voor grote gebieden. De full-colornachtzichtmodus zorgt, met behulp van de ingebouwde spotlights, voor een even helder beeld zowel ’s avonds als op klaarlichte dag. Deze 4-megapixel camera is IP66-gecertificeerd en kan tegen verschillende weersomstandigheden.

De camera beschikt ook over smart tracking-mogelijkheden waaronder menselijke detectie. Hiermee kunnen personen accuraat herkend en gevolgd worden. Je kunt hier notificaties van aanzetten om zo een melding op je smartphone te ontvangen wanneer er iemand gedetecteerd wordt.

Prijs en beschikbaarheid

De Imou Cruiser 4MP en de Bullet 2S 4MP zijn beschikbaar voor een adviesprijs van respectievelijk 139,99 en 119,99 euro.

Meer smart home artikelen

Imou Knight 4k review
Innr lampen

Innr lampen

/
Homey + Google Home Mini

Athom Homey

/
eufy deurbel
Rookmelder Google Home
beste wifi versterker in de tuin
nuki deurslot geinstalleerd
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.