IKEA Parasoll, Vallhorn en Badring gelanceerd

De nieuwe sensoren van IKEA werken met de IKEA DIRIGERA-hub.
ikea parasoll vallhorn badring

IKEA heeft drie nieuwe smart home sensoren gelanceerd: een raamsensor (Parasoll), bewegingsssensor (Vallhorn) en watersensor (Badring).

IKEA Parasoll: slimme raamsensor

De eerste nieuwe smart home sensor is de IKEA Parasoll. Het is een slimme sensor die bij een raam of een deuropening geplaatst kan worden. Wanneer het raam of de deur geopend wordt krijg je een notificatie of kun je en smart home scenario in gang zetten.

IKEA Vallhorn: bewegingsensor

Een andere nieuwe slimme sensor van IKEA is Vallhorn. Dit is een bewegingssensor die – opvallend genoeg – ook buiten gebruikt kan worden. De bewegingssensor detecteert als er iemand langs loopt, waarna je bijvoorbeeld een slimme lamp kunt activeren. Handig voor een donkere gang of op de oprit tijdens donkere dagen.

IKEA Badring: waterlekkagesensor

Tenslotte is er nog een waterlekkagesensor: de Badring. De slimme sensor kun je op de badkamervloer plaatsen, bijvoorbeeld nabij de wasmachine of de gootsteen, waarna deze je gelijk laat weten als er mogelijk een lekkage is. Zo kun je gelijk actie ondernemen indien nodig.

Releasedatum en prijzen

De IKEA Parasoll en Vallhorn zijn vanaf januari 2024 beschikbaar, laat IKEA weten. De Badring zal een paar maanden later, in april 2024 – op de planken liggen. De prijzen zijn als volgt:

  • IKEA Parasoll: € 9,99
  • IKEA Vallhorn: € 7,99
  • IKEA Badring: € 9,99
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts