Ikea kondigt Tradfri GU10 slimme spot met kleuren aan

ikea spots badkamer

▲ Badkamer met spots, ter illustratie © Pixabay

IKEA  komt met een gekleurde  variant van haar GU10 led-lamp. De Tradfri GU10 slimme spot was er al, maar was niet beschikbaar in verschillende kleuren. IKEA komt met een nieuwe aanvulling op haar Tradfri-lijn, de slimme verlichting divisie van het Zweedse meubelconcern. Het gaat om een de IKEA Tradfri GU10 slimme ledspot die in negen verschillende kleuren kan schijnen en gedimd kan worden.

IKEA Tradfri spotjes met kleur

Dit maakt de nieuwe Tradfri GU10 anders dan zijn voorgangers, want inderdaad: er was reeds een Tradfri GU10 slimme ledspot te vinden in de schappen. Het gaat hier om een variant die in verschillende kleuren kan schijnen: je hebt keuze uit negen verschillende kleuren, waarbij je ook nog eens de verlichting kunt dimmen.

345 lumen

Kijken we naar de maximale helderheid van de nieuwe Tradfri spotjes met kleuren, dan is er sprake van 345 lumen. Dat is minder dat de GU10 waar alleen sprake was van wittinten: daar was sprake van 400 lumen. Ook op het gebied van prijs lijkt er een klein verschil: waar de oudere GU10 12,95 kostte, betaal je voor deze nieuw Tradri GU10 ledspots met kleuren € 14,95.

IKEA Home Smart

Het is de eerste vernieuwing van IKEA Tradfri sinds de introductie van de IKEA Home smart scenessmart home scenario’s, waarmee je onder meer IKEA Tradfri lampen voor zonsondergang in kunt stellen.

IKEA Tradfri werkt met veel andere smart home merken samen: zo schreven we eerder een uitgebreid artikel hoe je IKEA Tradfri met Google Home koppelen kunt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts