Ikea en Sonos presenteren nieuw soort Symfonisk-speaker

Wesley Akkerman Laatste update: 15-06-2021

Ikea en Sonos hebben dinsdagmiddag een nieuwe slimme speaker binnen de Symfonisk-lijn aangekondigd, in de vorm van een schilderijlijst.

Ikea Symfonisk schilderijlijst

Ikea en Sonos: slimme speaker in de vorm van schilderijlijst © Ikea

IKEA en Sonos presenteren een nieuw soort Symfonisk wifi-speaker. Na de tafellamp- en boekenplankspeaker is er nu een speaker in de vorm van een schilderijlijst met verwisselbare panelen. De schilderijlijst met wifi-speaker is vanaf 15 juli verkrijgbaar in alle Ikea-winkels en op Ikea.nl. De verwisselbare panelen zijn vanaf 1 september online los verkrijgbaar via de site.

Schilderijlijstspeaker van Ikea en Sonos

De nieuwe speaker maakt verbinding met je telefoon door middel van wifi en kan gekoppeld worden aan andere Symfonisk- en Sonosspeakers. Ook kun je hem gewoon als zelfstandige speaker gebruiken. Net als de andere producten binnen dezelfde lijn is de speaker te bedienen via de Sonos-app. Daardoor is er toegang tot meer dan honderd streamingdiensten.

Ikea Symfonisk schilderijlijst

Ikea en Sonos: slimme speaker in de vorm van schilderijlijst © Ikea

Als je in het bezit bent van meerdere speakers kan je elke speaker individueel aansturen. Je kunt bijvoorbeeld muziek afspelen in de ene kamer terwijl de kinderen in een andere kamer naar een luisterboek luisteren, of in het hele huis dezelfde muziek afspelen. Daarbij kan je de speakers koppelen voor stereogeluid.

Het idee achter dit aparte design is heel simpel. Net zoals bij de andere Symfonisk-producten, worden er twee ideeën samengevoegd. Het product moet én in je interieur passen én goede muziek kunnen weergeven. Dat heeft tot nu toe dus al geresulteerd in een lamp en een letterlijke boekenplankspeaker. Wat dat betreft hebben de onlangs verschenen geruchten het bij het juiste eind gehad. Over een paar weken is het product dus te koop op de website van de Zweedse meubelmaker.

Meer smart home artikelen

KlikAanKlikUit-buitencamera-ipcam-3500
google nest audio installeren
Lenovo Smart Clock 2
Ring Video Doorbell 4
netatmo modulerende thermostaat
smart-home-voordelen-energie-abonnement
Ikea Symfonisk schilderijlijst
Google Wifi
Android 12
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *