Ikea en Sonos presenteren mogelijk binnenkort nieuwe speakers

Laatste update: 25-05-2021

Het lijkt erop dat Sonos en Ikea binnenkort nieuwe speakers presenteren. Mogelijk staat er een digitaal evenement gepland op 14 juni.

ikea-symfonisk bedienen met ikea tradfri

De huidige Ikea Symfoniskspeakers © Ikea

Een paar weken geleden lieten zowel Ikea als Sonos weten dat er achter de schermen gewerkt wordt aan nieuwe speakers. Tot op heden weten we daar nog vrij weinig over. Maar nu is er interessante informatie aan het licht gekomen, waardoor we waarschijnlijk snel weten wat de bedrijven voor ons in petto hebben.

Ikea en Sonos: nieuwe speakers op komst?

Er is namelijk informatie gelekt over toekomstige plannen van Ikea en Sonos. Dat blijkt uit een interne marketingkalender, waar een digitaal evenement op vermeld wordt: Symfonisk Virtual Press Event. Dat digitale evenement vindt op 14 juni aanstaande plaats, over ongeveer drie weken dus.

Helaas weten we niet precies waar de bedrijven nu aan werken. Wel weten we dat de eerste serie producten van Ikea en Sonos (de tafellamp- en boekenplankspeaker) in augustus 2019 verschenen. Mochten er nieuwe speakers aankomen, dan komen ze dus waarschijnlijk twee jaar na de eerste introductie uit.

Officieel is er dus nog niets bekendgemaakt over de nieuwe speakers. Maar er zijn wel geruchten. Zo kunnen we mogelijk een nieuwe versie van de lampspeaker verwachten. Qua design zal die waarschijnlijk weinig verschillen, maar intern is er wel het één en ander veranderd. Zo moet de lamp beschikken over nieuwe speakertechnologie van Sonos.

Ook werkt Ikea mogelijk aan een kunstwerk voor aan de muur, dat voorzien is van een aantal kleine speakers. Dat kunstwerk kun je aanpassen, zodat het beter bij je eigen smaak een stijl past. Echter, beide producten zijn dus nog niet bevestigd, ook niet door de bron van het gerucht. Gelukkig duurt het niet lang meer voordat we er meer over horen.

Meer smart home artikelen

banner smart week tink
sonos zonder wifi

Sonos zonder wifi

/
beste indoor ip camera
irobot roomba j7+ ontwijkt hondenpoep
homey app en homey bridge
z-wave met apple homekit koppelen
TV met ingebouwde chromecast
segway navimov robotmaaiers zonder perimeterdraad
google nest doorbell vs nest hello videodeurbel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *