Ikea breidt assortiment uit met nieuwe slimme lampen

Redactie Laatste update: 21-10-2020

Eerder deze week schreven we al een bericht over de naamswijziging van het ecosysteem van Ikea. Naast de standaard Tradfri lampen zijn er nu ook nieuwe producten toegevoegd aan het assortiment van Ikea. Er zijn zogeheten LEPTITER spotjes en TRÅDFRI lampen met kleine fitting (E14) te vinden in het assortiment van Ikea.

ikea spots badkamer

© Pixabay

IKEA LEPTITER Led-inbouwspotjes

De LEPTiter lampen zijn inbouwspotjes, deze kunnen bijvoorbeeld ingebouwd worden in het plafond en is uitsluitend te gebruiken met de hub van TRÅDFRI in combinatie met de IKEA Homesmart app. Met deze slimme led-inbouwspots kun je de verlichting aanpassen middels de app. De lichtkleur van deze inbouwspots kunnen aangepast worden naar warm licht (2200 Kelvin), warm wit (2700 Kelvin) of koudwit (4000 Kelvin).
Sinds de laatste update van Ikea is het ook mogelijk om de lampen te besturen met Amazon Alexa, Apple HomeKit of Google Home. Op de website worden deze LEPTITER inbouwspotjes aangeboden voor € 19.95 per stuk.

TRÅDFRI-lamp met kleine fitting

Een ander nieuwe lamp in het assortiment van Ikea is een TRÅDFRI-lamp met een E14 fitting. In vergelijking met andere merken als Philips Hue worden de lampen van Ikea een stuk lager in prijs aangeboden. Deze lamp van TRÅDFRI-lamp met kleine fitting kan branden in negen verschillende kleuren en is ook dimbaar.

Momenteel is de lamp nog niet online te verkrijgen, maar kijkend naar de voorraad van diverse vestigingen verschilt de voorraad per vestiging. Zo is de lamp bijvoorbeeld in de Ikea vestiging in Amersfoort op voorraad. Voor een prijs van € 22.95  zijn de lampen per stuk te koop.

 Aanbieding! 
slimme verlichting ad

Nog geen slimme lampen? Bekijk dan deze deal!

Heb best werkende slimme lampen systeem is die van Philips Hue. Wel heb je hiervoor een Hue bridge nodig, check daarom deze deal met een Hue brdige, twee lampen en een dimmer switch om lampen te bedienen.

Meer smart home artikelen

Imou Knight 4k review
Innr lampen

Innr lampen

/
Homey + Google Home Mini

Athom Homey

/
eufy deurbel
Rookmelder Google Home
beste wifi versterker in de tuin
nuki deurslot geinstalleerd
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.