IFTTT KlikAanKlikUit mogelijkheden

ifttt klikaanklikuit

Ben jij op zoek naar mogelijkheden voor een IFTTT KlikAanKlikUit connectie? Dan ben je bij dit artikel op de goede plek. Je ontdekt hier mogelijkheden en alternatieven voor het koppelen van slimme KlikAanKlikUit producten met bijvoorbeeld thermostaten van Toon of NEST. Ontdek wat je hiervoor moet doen en lees onze tips (leestijd: 3 minuten). Ervaringen met deze situatie? Discussieer mee onderaan de pagina.

Waarom IFTTT voor KlikAanKlikUit apparaten?

Het kan zijn dat jij meerdere apparaten van KlikAanKlikUit in huis hebt geïnstalleerd. Denk hierbij aan slimme verlichting, schakelaars of WiFi stekkers. Deze heb je wellicht gekocht met het doel om deze te koppelen aan een slimme thermostaat in huis, van merken als Toon of NEST.

Om KlikAanKlikUit met een ander merk smart home artikel in contact te brengen, dien je gebruik te maken van een speciale applicatie of website. Een goed voorbeeld hiervan is IFTTT. Dit is een software die het makkelijk maakt om smart home artikelen van verschillende merken eenvoudig met elkaar te verbinden.

IFTTT KlikAanKlikUit combinatie niet mogelijk

Helaas is het (nog) niet mogelijk om IFTTT te gebruiken om KlikAanKlikUit apparaten te koppelen met slimme thermostaten van bekendere merken. Echter zijn wij natuurlijk wel op zoek gegaan naar een geschikte oplossing. Triggi app!

google nest hub kopen

 Aanbieding! 

Gebruik de Nest hub als controller

De Google Nest Hub is ook te gebruiken als een smart home controller. Elk apparaat dat te koppelen is met Google Assistant kun je hiermee bedienen, zowel fysiek, via spraak en via handige automatisering. Check hier of er nog een interessante deal is!

Bekijk aanbieding!

klikaanklikuit koppelen met iFTTT

Je wilt bijvoorbeeld KlikAanKlikUit ICS-2000 koppelen met IFTTT.

Gebruik de app van Triggi als alternatief voor IFTTT

Sinds augustus vorig jaar heeft KlikAanKlikUit mogelijkheden gerealiseerd om de producten te koppelen met andere merken. Zo kun je de KlikAanKlikUit ICS-2000, een internet contral station voor het bedienen van je apparaten via je smartphone, met behulp van de Triggi app een koppeling realiseren.

De app is gratis te downloaden en kent diverse functionaliteiten die we ook bij IFTTT gewend zijn. Een greep uit de functies van Triggi:

  • Koppeling met merken als Toon, Fitbit of Nest
  • Koppeling met het weer
  • Koppeling met locatie

Meer over de mogelijkheden van Triggi

Als je graag meer te weten wilt komen over de mogelijkheden van de Triggi app raden we je aan om de volgende interessante video te bekijken. Hierin wordt exact uitgelegd wat het doel is van Triggi en hoe deze app ervoor zorgt dat jij bijvoorbeeld KlikAanKlikUit producten kunt koppelen met andere smart home artikelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts