Nieuwe Philips Hue Inara-wandlantaarn en Calla-sokkellamp

Philips hue calla sokkellamp

▲ Nieuwe Philips Hue Calla-sokkellampen © Signify

Signify wil meer sfeer voor buiten en binnen creëren en komt daarom met twee nieuwe lampen en nieuwe functies van Philips Hue.

Signify het bedrijf achter de slimme lampen van Philips Hue heeft vandaag een paar nieuwe gave innovaties onthult. Zo worden er twee nieuwe slimme buiten lampen toegevoegd aan het assortiment en is er een nieuwe functie te vinden in de Philips Hue app.

Nieuwe buitenlampen: Philips Hue Inara & Philips Hue Calla

Er worden twee nieuwe buitenlampen toegevoegd aan het assortiment, de Philips Hue Inara en Philips Hue Calla. De Inara is een wandlamp voor buiten die voorzien is van een filament lamp. Naast de filament lamp heeft de lamp zelf ook een vintage-uitstraling, maar natuurlijk wel voorzien van slimme functies. De lamp is via de Hue app te dimmen en kan in verschillende warmwit lichttinten branden.

philips hue inara wandlamp

De nieuwe Philips Hue Inara-wandlamp

Nieuwe sokkellamp: Philips Hue Calla (roestvrijstaal)

Ook is er een nieuwe Philips Hue Calla sokkellamp toegevoegd aan het assortiment. Hoewel er al een Calla variant is (zie: huidige Calla-lamp), is deze nieuwe versie voorzien van een roestvrijstalen behuizing. De lamp is ideaal voor het verlichten van een tuinpad en heeft de mogelijkheid om in witte of gekleurde lichten te branden. De hoogte van de lampen is 25 cm en is met meerdere lampen te verbindingen via een (meegeleverde) verlengkabel.

Philips hue calla sokkellamp

Nieuwe Philips Hue sokkellamp in roestvrijstalen uitvoering

Beide nieuwe lampen van Hue zijn geschikt voor buiten en zijn daardoor ook bestand tegen alle weersomstandigheden. De lampen zijn dimbaar en kunnen in verschillende wit-tinten branden. De Calla-lamp heeft ook de mogelijkheid om in verschillende kleuren te branden. Voor het gebruik van de lampen heb je een Philips Hue bridge nodig en hiermee kun je de lampen bedienen met de app, spraak, via bewegingssensor of met een timer.

Nieuwe effecten in de app

In de Philips Hue app kun je de slimme lampen in verschillende kleuren laten branden en zelfs in speciale effecten laten branden. Er is zelfs een speciale Philips Hue Labs omgeving waarin nieuwe formules en functionaliteiten worden getest. Ook hier worden nieuwe effecten toegevoegd in het eerste kwartaal van 2022. Zo worden er twee nieuwe effecten toegevoegd: Candle en Fireplace.

De Candle effect zal het zacht gloeien van een kaars nabootsten en het Fireplace effect een open vuur nabootsten.

Beschikbaarheid nieuwe lampen

De nieuwe effecten worden automatische toegevoegd in app in het eerste kwartaal van 2022. Hoogstwaarschijnlijk zal je dan de app een keer moeten updaten om er gebruik van te kunnen maken. Beide lampen zijn vanaf 8 februari beschikbaar. De Philips Hue Inara lamp zwart kost €99,99 en de nieuwe roestvrijstalen Cala sokkellamp €139,99.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts