Home » Smart home nieuws » Bonjour: Homey breidt uit naar Frankrijk

Bonjour: Homey breidt uit naar Frankrijk

homey frankrijk

 © Athom
Robbert Tigchelaar · 5 juli 2019

Homey is vanaf vandaag ook beschikbaar in Frankrijk. Athom richt zich hierbij op het brengen van ‘plezier en kracht’ van Homey naar Franse gebruikers. Homey werkt al langere tijd met diverse Franse smart home merken, waarvan Somfy en Netatmo twee goede voorbeelden zijn. Homey wordt voor dezelfde prijs aangeboden als in Nederland: voor € 299,- halen Fransen de smart home controller in huis. Bij toonaangevende smart home winkels als Domadoo, Planete Domotique en Domotique Store is Homey vanaf nu te koop.

Na Duitse taal en uitbreiding DACH-regio is Frankrijk aan de beurt

Nu Homey volledig in Duitsland aangeboden wordt, is het nu tijd voor Frankrijk. Eerder voegde Homey de Duitse taal toe aan Homey en richtte Athom haar pijlen op de uitbreiding naar de DACH-regio. Nu Homey in heel Duitsland beschikbaar is met ondersteuning in eigen taal, breidt Homey uit naar Frankrijk.

Homey werkt al langer met Franse merken

Al geruime tijd ondersteund Homey diverse Franse smart home merken. Hierbij kan gedacht worden aan het Franse Netatmo, Somfy en NodOn. Naast deze Franse merken werkt Homey met meer dan 1.000 andere smart home merken, waaronder Sonos, Philips Hue en FIBARO.

Voor dezelfde prijs bij diverse Franse winkels en webshops

Net als in Nederland en Duitsland wordt de smart home controller van Athom aangeboden voor een adviesprijs van € 299,-. Op dit moment wordt Homey al aangeboden in enkele toonaangevende smart home winkels, waaronder Domadoo, Planete Domotique en Domotique-Store.

Athom kijkt uit naar de uitbreiding en laat weten het aantal winkels in de toekomst uit te willen breiden: “We zijn verheugd om dit samen met onze partners op de Franse markt te brengen. Homey is beschikbaar in Frankrijk voor € 299 in de toonaangevende Smart Home-winkels van Domadoo, Planete Domotique en Domotique-Store, evenals www.athom.com. Meer winkellocaties zullen in de toekomst worden toegevoegd, inclusief Amazon“, aldus Athom.

Meer smart home nieuws

google chromecast met afstandsbediening
smart tink week
nieuwe lampen philips hue
tado draadloze thermostaat
ring alarm beveiliging
goedkoop alternatief philips hue wiz