Google wijzigt geluidseffect bij casten naar speakers en displays

Rob Tigchelaar Laatste update: 08-01-2021

Het geluidseffect wanneer je bijvoorbeeld muziek cast naar een Google Nest smart speaker is gewijzigd. Het bekende beepje klinkt nu helderder en ietsjes langer.

google casting geluidseffect

Google Nest Mini, ter illustratie © Pexels

Wanneer je muziek cast naar een Google smart speaker of display, krijg je het bekende geluidje te horen. Dit geluid blijkt nu aangepast te worden, merkte 9to5Google vandaag op. Het geluidseffect bleef jaren ongewijzgd, maar lijkt nu plaats te maken voor een wat langere en frissere variant.

Oude Google Cast toon

De oude toon die je te horen kreeg bij het casten van bijvoorbeeld muziek naar een smart speaker of smart display van Google klonk kort en diep. Het geluidseffect is te horen zodra er een verbinding gemaakt wordt en de overgang plaatsvindt voor het streamen van muziek.

 Aanbieding!  

google nest mini twee pack

Google Nest Mini 2-pack – Nu met 50% korting!

De Google Nest Mini speakers zijn in een 2-pack afgeprijsd. Bij twee speakers krijg je nu extra korting, ideaal om het geluidssysteem uit te breiden of overal in huis een spraak assistent te hebben!

Nieuw geluidseffect is frisser

Het nieuwe geluidseffect klinkt velen malen frisser dan de oudere variant. Het is een stuk vriendelijker en zachter, wat meer aan lijkt te sluiten op de vriendelijkheid die Google Nest wil bewerkstelligen met haar smart home producten.

Nog niet overal te horen

Het nieuwe geluidseffect bij casten is nog niet overal te horen. Zelf hebben we hem alleen online kunnen horen via dit artikel van 9to5Google. Waarschijnlijk wordt het nieuwe geluidseffect bij casten doorgevoerd bij de nieuwe Cast-firmware update versie 1.52.

Meer smart home artikelen

ring wired videodeurbel
banner smart week tink
sonos zonder wifi

Sonos zonder wifi

/
beste indoor ip camera
irobot roomba j7+ ontwijkt hondenpoep
homey app en homey bridge
z-wave met apple homekit koppelen
TV met ingebouwde chromecast
segway navimov robotmaaiers zonder perimeterdraad
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *