Google werkt samen met ‘The Voice’: stemmen via Nest Audio

Rob Tigchelaar Laatste update: 20-11-2020

Google heeft haar handen ineen geslagen met televisieprogramma The Voice. Gebruikers van een Google Nest Audio of een ander apparaat met Google Assistant kunnen straks nieuwe muziek ontdekken, nummers vinden en zelfs stemmen op hun favoriete artiesten.

the voice google nest audio assistant stemmen

Stemmen op je favoriete The Voice artiest kan straks via een Google Nest Audio. Beeld; ter illustratie © Unsplash

Google werkt vanaf nu samen met televisieprogramma The Voice (NBC). De Amerikaanse techgigant laat dit vandaag weten via een nieuwsupdate. Met de samenwerking kunnen gebruikers muziek ontdekken en vinden via een Google Nest Audio, de nieuwste smart speaker. Maar er is meer mogelijk: zo kan er zelfs met een gesproken opdracht gestemd worden op artiesten tijdens een uitzending.

The Voice op Google Nest Audio

Google laat weten dat de nieuwe Nest Audio een grote rol gaat spelen bij het nieuwe seizoen van The Voice: “Google is teaming up with “The Voice” to help you explore and find new music—with the new Nest Audio playing a big role this season to help fans and Artists discover and control music using Google Assistant and YouTube Music“, aldus de Amerikaanse techgigant in haar update.

Echter lijkt niet alleen de Google Nest Audio een vereiste, gezien Google ook laat weten dat het mogelijk zou moeten zijn op apparaten die voorzien zijn van Google Assistant, de voice assistant van Google. Hierbij kan dus ook gedacht worden aan de Google Nest Hub, het smart display.

 Aanbieding! 
google nest hub max

Google Nest Hub Max

De Google Nest Hub Max is te koop bij Bol.com, check hier of er nog een scherpe deal is. Het mooie van deze Nest Hub is dat het scherm extra groot is en dat er ook een camera op de display zit.

Muziek vinden en stemmen op artiesten

Middels Google Assistant kunnen The Voice fans strakjes muziek ontdekken en vinden. Je kunt zelfs op je favoriete artiesten stemmen. Zo zou je strakjes kunnen zeggen: “Hé Google, stem op The Voice” om de spraakassistent te activeren.

Volgens Google krijg je zelfs de kans om een herinneringen in te stellen, ‘ zodat je tijdens de volgende aflevering niet vergeet te stemmen’.

The Voice Nederland en Google Nest

De samenwerking met Google en The Voice (NBC) zal vanaf 24 november een feit zijn. Vanaf 30 november kunnen live-afleveringen opnieuw beleefd worden. We hebben Google gevraagd om een reactie over de mogelijkheden binnen Nederland, gezien er in de update toegespitst wordt op NBC. Een reactie is nog uitgebleven, maar we houden jullie op de hoogte van actueel Google Nest nieuws.


Meer van dit soort smart home nieuws?

Meld je gratis aan en krijg de 60 pagina dikke Smart Home voor Beginners gids tijdelijk gratis.


Meer smart home artikelen

xiaomi mi tv stick
xiaomi mi store Nederland
slimme deurbel zonder camera
nieuwe lampen philips hue
(Slimme) rookmelders verplicht in 2022
ikea slimme producten
Nanoleaf introduceert Nanoleaf Lines
ring wired videodeurbel
banner smart week tink
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *