Google Nest Mini met Black Friday nog nooit zo goedkoop: 29 euro

Rob Tigchelaar Laatste update: 20-11-2020

Het is de week voor Black Friday, maar veel smart home webshops lijken al flink in te zetten met diverse deals en aanbiedingen. Zo ook voor de Google Nest Mini, die voor de meest lage prijs ooit aangeboden wordt: voor slechts 29 euro ontdek je de smart speaker van Google Nest nu bij verschillende webshops.

google nest mini black friday aanbieding

Google Nest Mini  was nog nooit zo goedkoop © Smarthomeweb/Tigchelaar

Het is nog helemaal geen Black Friday, maar toch lijken menig webshops niet te kunnen wachten. In plaats van een enkele vrijdag is een hele week Black Friday eerder regel dan uitzondering. En denk niet dat je alleen op Black Friday zelf flink kunt besparen: zo is de Google Nest Mini nog nooit voor zo’n lage prijs over de toonbank gegaan.

Google Nest Mini tijdens Black Friday: 29 euro

Bij Smarthomeweb.nl zitten we met de hele redactie bovenop de beste Black Friday smart home deals. De meest opvallende lijkt toch wel de Google Nest Mini Black Friday deal te zijn. We hebben nog nooit voor zo’n lage prijs aangeboden gezien: de Nest Mini gaat voor slechts € 29,- over de toonbank bij verschillende smart home webshops. Dat is een korting van maar liefst 50%, gezien de kleine smart speaker van Google normaalgesproken 59 euro kost.

Bij onderstaande webshops ontdek je de Google Nest Mini met Black Friday in de aanbieding:

Google Nest Mini: kleine smart speaker met Google Assistant

De Google Nest mini is de kleinste smart speaker van Google Nest. Wij testten deze slimme luidspreker: bekijk hier onze mening in de Google Nest Mini review. We zetten enkele functies en eigenschappen van de Nest Mini op een rij:

 • Smart home apparaten aansturen met spraak*
 • Communiceer met Google Assistant en vraag informatie op
 • Luister muziek of koppel speakers voor een stereo effect

Als je apparaten aan wil sturen met spraakbediening, dienen deze wel Google Assistant te ondersteunen. Google Assistant is de voice assistant die onder de motorkap van de Google Nest Mini te vinden.

Meer aanbiedigen op Google Nest apparaten

Wil je meer Google Nest apparaten in huis halen? Bij Smarthomeweb.nl bieden we handvatten: bekijk hier de beste Google Nest Black Friday aanbiedingen. Ook hebben we een compleet overzicht met de beste Black Friday smart home deals, waar we bovenop zitten en deze updaten als we betere deals tegenkomen.

Meer smart home artikelen

xiaomi mi tv stick
xiaomi mi store Nederland
slimme deurbel zonder camera
nieuwe lampen philips hue
(Slimme) rookmelders verplicht in 2022
ikea slimme producten
Nanoleaf introduceert Nanoleaf Lines
ring wired videodeurbel
banner smart week tink
4 antwoorden
  • Niersman
   Niersman zegt:

   Haha, wel eens gehoord van ‘Data is het nieuwe goud’? Het is echt niet het apparaatje zelf waar Google waarde aan hecht, maar juist de data die zij daarmee naar binnen hengelen. Ik noem het ook wel Google Troyan Horse Mini.

   Beantwoorden
   • JakkoSpy
    JakkoSpy zegt:

    Mee eens Niersman, het is 1000x meer waard dan 29 euro in Google’s optiek. Met een paar dagen aan data hebben ze die 29 euro zo weer terugverdiend (denk aan passende adverentiemogelijkheden zodat adverteerders het laadje bij Google weer kunnen vullen).

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *