Home » Smart home nieuws » Google Nest Hub naar laagste prijs ooit: € 89,99

Google Nest Hub naar laagste prijs ooit: € 89,99

wat kun je met een google nest hub

Google Nest Hub met verpakking © Smarthomeweb
Robbert Tigchelaar · 25 november 2019

Met een smart display kun je niet alleen apparaten bedienen, maar ook informatie visueel tot je nemen. Niet voor niets wordt zo’n display ook wel een slimme speaker mét display genoemd. Een van de populairste slimme displays op dit moment is de Google Nest Hub. Met een gemiddelde verkoopprijs van € 129,99 is de Google Nest Hub reeds een scherp geprijsde smart display. Toch bewijst Bol.com vandaag – in de Black Friday week – dat het nog goedkoper kan.

Google Nest Hub in de aanbieding bij Bol.com

Hoewel de dagen met de beste Black Friday smart home deals bij Bol.com nog moeten komen, hebben we al wel een zeer interessante aanbieding gespot. De Google Nest Hub is nu tijdelijk afgeprijsd naar € 89,99. Dit is de laagst gemeten prijs ooit voor dit smart display van de Amerikaanse tech-gigant.

google nest hub beste smart display

Google Nest Hub voor € 89,99

Met het label ‘Nu in prijs verlaagd’ biedt Bol.com de Google Nest Hub aan voor een bizar lage prijs van € 89,99. Dit is een korting van € 40,- op het slimme display van Google.

Waarom een Google Nest Hub in je smart home?

Bij Smarthomeweb.nl concludeerden we tijdens onze Google Nest Hub review erachter dat het een dusdanig interessant smart home product is, dat het de titel Very Smart Product heeft gekregen. Met een Google Nest Hub kun je namelijk niet alleen aangesloten apparaten met spraak bedienen: ook kun je net als bij een smart speaker vragen stellen en krijg je dit op het scherm te zien.

In tegenstelling tot bijvoorbeeld een Google Nest Mini, kun je hiermee dus ook ‘zien’ wat er bedoeld wordt. Dit kan met name handig zijn voor het gebruik in de keuken, waarbij je recepten op wilt vragen. Bram schreef eerder een uitgebreid artikel wat je allemaal kunt met de Google Nest Hub.

Tip: bekijk hier een acuteel overzicht van alle Google Nest Black Friday aanbiedingen.

Meer smart home nieuws

slimme lichtplaatjes innr
bol 10daagse smart home deals
auto met google assistant
witte nuki slot
ikea symfonisk blauw
netatmo deurbel