Google Nest Hub Max kopen in Nederland

Bram Tigchelaar Laatste update: 01-12-2020

Sinds 9 september 2019 is de Google Nest Hub Max officieel te koop in Amerika. Wij van Smarthomeweb.nl zijn ook benieuwd naar deze nieuwe smart display van Google en zijn om onderzoek gegaan wanneer de Google Nest Max in Nederland te koop is en wat je allemaal met deze nieuwe smart display kunt

Google Nest Hub Max review

Google Nest Hub Max naast de kleine Nest Hub © Smarthomeweb

In dit bericht lees je alles over deze mooie Google Nest Hub Max. Het apparaat is een stuk groter dan de Google Nest Hub en heeft een camera die bij de vorige Hub ontbreekt.

Alles wat je moet weten van de Google Nest Hub Max

De Google Nest Max is een grotere variant van de Google Nest Hub, het eerder gelanceerde smart display van Google. Het scherm van de Nest Hub Max is 10,1 inch en daarmee en stuk groter dan de 7 inch van de kleinere Nest.

Naast het grotere scherm heeft deze nieuwe Hub Max ook een paar nieuwe upgrades gehad, denk aan een ingebouwde camera, stereospeakers en wat nieuwe functionaliteiten als gezichtsherkenning. Een functie waar gebruikers echt blij van worden is het gratis kunnen videobellen met vrienden en familie. Hieronder hebben we een foto van de kleine Hub en de nieuwe Google Nest Hub Max:

google nest hub max camera

Google Nest Hub Max release datum Nederland

Vaak wanneer een product te koop is in Amerika en het merk is ook bekend in Nederland, zijn deze producten ook te verkrijgen in Nederland. Helaas heeft Google nog geen officieel bericht naar buiten gebracht over de Google Nest Hub Max release datum Nederland. Hier moeten we dus nog even op wachten.

Wel hebben we natuurlijk gekeken naar alternatieven voor het kopen van de Google Nest Hub Max. Hiervoor hebben we gekeken naar twee alternatieven: Google Nest Hub Max Duitsland en een reseller in Nederland.

Google Nest Hub Max in Nederland kopen

Deze optie spreekt ons het meest aan. Wij hebben de Google Nest Hub Max in Nederland kunnen kopen bij Bol.com. Wel moeten we eerlijk zijn en is de prijs die gevraagd wordt voor de Google Nest Hub Max veel te duur. In vergelijking met Amerika is er een prijs verschil van zo n 100 euro. Maar we hebben deze toch gekocht omdat we erg benieuwd zijn naar de Google Hub Max. Check de link waar je: de Google Nest Hub Max kunt kopen. Natuurlijk hebben we ook een Google Nest Hub Max review geschreven.

google nest hub max

Google Nest Hub Max in Nederland

Kun je net zoals ons niet wachten en wil je gewoon die nieuwe Google Nest Hub Max uitproberen? Koop hem dan alvast bij Bol.com en maak gebruik van de nieuwe functies van de smart display van Google.

Google Nest Hub Max Duitsland

Vaak zijn producten die nog niet in Nederland leverbaar zijn, wel te verkrijgen in Duitsland. Denk aan webshops als Amazon, alleen tot onze verbazing staat de Google Nest Hub Max nog niet in het overzicht. Helaas kunnen we daarom ook de prijs nog niet vergelijken met de Nederlandse verkoper. Wel houden we dit goed in de gaten, mocht de Google Nest Hub in Duitsland de verkrijgen zijn zullen we dit communiceren.

 Aanbieding! 
google nest hub max

Google Nest Hub Max

De Google Nest Hub Max is te koop bij Bol.com, check hier of er nog een scherpe deal is. Het mooie van deze Nest Hub is dat het scherm extra groot is en dat er ook een camera op de display zit.

Meer smart home artikelen

(Slimme) rookmelders verplicht in 2022
ikea slimme producten
Nanoleaf introduceert Nanoleaf Lines
ring wired videodeurbel
banner smart week tink
sonos zonder wifi

Sonos zonder wifi

/
beste indoor ip camera
irobot roomba j7+ ontwijkt hondenpoep
homey app en homey bridge
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *