Home » Smart home nieuws » Google Nest Hub Max kopen: vanaf 9 september 2019

Google Nest Hub Max kopen: vanaf 9 september 2019

Google nest hub timer
  • Robbert Tigchelaar
  • 24-7-2019

Vanaf 9 september 2019 zal Google Nest Hub Max voor het eerst te kopen zijn in Amerika. Dit is te zien in de webshop van Google, waar ook het prijskaartje weergegeven wordt: $ 229,-.  De grotere variant van de Google Nest Hub werd eerder aangekondigd tijdens het jaarlijkse i/O van Google. Daar werd echter nog niets bekend gemaakt over een eventuele release datum. Over een release datum voor Nederland is nog niets bekend.

Google Nest Hub Max: het grote broertje van Google Nest Hub

De Google Nest Hub Max is een grotere variant van de Google Nest Hub, het eerder gelanceerde smart display van Google. Het scherm is met 10,1 inch veel groter dan de kleinere Nest Hub. Net als bij de huidige variant is er sprake van Google Assistant en is het een smart speaker met een display.

Ingebouwde Nest camera en stereo speakers

In tegenstelling tot de kleine Nest Hub is er bij de Google Nest Hub Max sprake van stereo speakers én is er een ingebouwde Nest camera te vinden. Hiermee behoort videobellen tot de mogelijkheden evenals de Google Nest Hub Max gebruiken als slimme beveiligingscamera. De camera biedt ook de mogelijkheid om bewegingen te volgen: hiervoor is echter wel een Nest abonnement vereist.

Google Nest Hub Max release datum Nederland: nog niet bekend

Wanneer men de Google Nest Hub Max in Nederland kan kopen is nog niet bekend. Uiteraard volgen wij dit op de voet en houden we jullie op de hoogte als er een release datum voor Nederland bekend gemaakt wordt.

Meer smart home nieuws

rolluik openen smartphone
Sonos draadloze smart speaker met Bluetooth
slimme luiers lumi pampers
Google nest hub timer
ecobright smart dimmer