Home » Smart home nieuws » Google Nest hub en Nest Cam Indoor prijsverlaging

Google Nest hub en Nest Cam Indoor prijsverlaging

wat kun je met een google nest hub

De Google Nest Hub © Smarthomeweb.nl
Bram Tigchelaar · 15  mei 2020

Goed nieuws! In de Google Store is te zien dat de prijzen van de Google Nest Hub en de Nest Indoor Cam verlaagd zijn. Waar je voorheen € 129,- voor de Google Nest Hub betaalde betaal je nu € 89,95 voor de smart display. De Nest Indoor Cam koste voorheen € 199,- en is nu te koop voor € 139,99.

Prijs verlaging ook te zien bij andere webshops

Altijd aantrekkelijk wanneer we onze smart home kunnen uitbreiden tegen een lagere prijs. Vanaf nu betaal je gelukkig dan ook een stuk minder voor de Google Nest Hub (smart display) en de Nest Cam Indoor (beveiligingscamera). Opvallend is dat dit de enige twee apparaten van Google zijn die in prijs verlaagd zijn in de Google Store. Ook valt op dat wanneer we de prijzen vergelijken met andere webshops de Google Nest Cam nog goedkoper geprijsd en te koop is voor € 124,-, dit zien we zowel bij Bol.com als Coolblue. De Google Nest Hub is wel gelijk geprijsd in verschillende webshops:

Google Nest Hub – Smart display

google nest hubMet de Google Nest Hub kun je al je slimme apparaten in je huis bedienen Ook zorgt het display voor overzicht in je huis en je kunt natuurlijk ook alles aan de Google Assistant vragen. Lees meer…

Google Nest Indoor Cam – Slimme beveiligingscamera voor binnen

nest cam indoorDe Google Nest Cam is een slimme beveiligingscamera voor binnen. Met deze camera kun je op afstand bepaalde gebieden in je huis in de gaten houden, wordt veel gebruikt voor om kleine kinderen of huisdieren in de gaten te houden. Ook kun je deze camera gebruiken om de toegang tot je huis te bewaken, bij beweging krijg je een melding op je smartphone. Lees meer…

Overige prijzen Google Nest apparaten

De overige Google Nest apparaten zijn helaas nog niet in prijs verlaagd. Wel zullen we dit natuurlijk in de gaten houden en we vergelijking dit ook bij andere webshops. Bekijk hieronder de prijslijst van van alle Google Nest apparaten uit de Google Store, toch hebben we nog enkele prijsverlagingen kunnen vinden:

Nieuw: we hebben nu ook een handig Google Nest Black Friday overzicht gemaakt. Hier ontdek je rond november de beste deals!

Meer smart home nieuws

floodlight cam konstsmide
smarthomeweb geeft prijzen weg
google nest hub netflix
Xiaomi Ecosystem Product Launch
google nest hub review