Google Nest Hub aanbieding: Google Mini cadeau!

google nest hub aanbieding

▲ Google Nest Hub (l.) en Google Home Mini (r.) © Google

Bij Bol.com is er een interessante Google Nest Hub aanbieding te vinden. Consumenten krijgen nu tijdelijk een Google Home Mini cadeau bij de aankoop van de Google Nest Hub.

En hoewel de Nest Hub eerder voor € 145,- aangeboden werd, is deze nu verkrijgbaar voor € 129,-. Een kleine rekensom laat zien dat je € 49,- (Google Home Mini) en € 16 (verlaging verkoopprijs), € 65,- kunt besparen met deze Google Nest Hub aanbieding.

Google Nest Hub aanbieding bij Bol.com

Deze interessante aanbieding is te ontdekken bij Bol.com. De webshop die wel vaker interessante smart home aanbiedingen heeft, heeft deze deal niet groots aangekondigd. Ook de tijdelijke verhoging van € 129,- naar € 145,- voor het smart display, was onduidelijk. Bij Smarthomeweb.nl toonden we de actuele prijzen op onze website, waarbij wij vragen binnenkregen of de Google Nest Hub weer in prijs verlaagd zou gaan worden. Dat is dus nu het geval.

Sterker nog: wanneer consumenten een Google Nest Hub kopen, die nu dus weer in prijs verlaagd is, krijgen zij een Google Home Mini cadeau! Het is niet duidelijk tot wanneer de actie loopt.

Waarom is een extra Google Home Mini bij de Nest Hub handig?

Dat er sprake is van een compleet pakket, wanneer deze twee smart speaker modellen tezamen aangeschaft worden, blijkt uit een reactie van Bram Tigchelaar, expert van slimme luidsprekers bij Smarthomeweb.nl: “Wanneer je een Google Nest Hub in huis hebt staan, zul je al snel aan de slag willen gaan met het bedienen van apparaten met spraak. Denk aan slimme lampen, die je aan en uit kunt zetten door dit tegen je smart display te zeggen met een Google Home spraakcommando. Echter ben je natuurlijk ook wel eens in de slaapkamer of in de badkamer, waarbij je het display met je stem niet kan bereiken. Door een extra Google Home Mini elders te plaatsen, kun je met hetzelfde Google Assistant account, genieten van het bedienen van gekoppelde apparaten met spraak.”

Meer over Google Nest Hub

De Nest Hub is een slim display van Google Nest: het gaat om praktische dezelfde functionaliteiten als een Google Home speaker, maar dan voorzien van een extra display voor visuele informatie. Eerder was op Smarthomeweb.nl een complete Google Nest Hub review te lezen en 9 onmisbare tips wat je met een Goolge Nest Hub allemaal kunt doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts