Google Nest Hello videodeurbel aangevuld met kerst melodieën

Rob Tigchelaar Laatste update: 23-10-2020

Google heeft een nieuw setje ‘winter-melodieën’ uitgerold voor de Google Nest Hello videodeurbel. Verander de ringtone tijdens de kerstperiode in een leuke kerst hit.

google nest hello kerst melodieën

Ter illustratie © Pixabay

Waar de Amerikaanse tech-gigant eerder dit jaar al met een speciaal herfstpakket kwam – waaronder een pratende heks voor Halloween – geeft Google nu ook opties tot het afspelen van kerstmelodieën wanneer iemand aanbelt op de slimme videodeurbel. De aanvulling van kerstgeluiden bij de Google Nest Hello kunnen we hoogstwaarschijnlijk binnenkort verwachten.

Laat een kerstmuziekje afspelen als iemand aanbelt op de Google Nest Hello

Standaard is er bij de Google Nest Hello, een slimme deurbel, keuze uit verschillende normale melodieën, waaronder een nabootsing van een normale deurbel. Daar brengt Google tijdens verschillende seizoenen veranderingen in met zogeheten ‘Season Doorbell Themes’. Zo was er in oktober sprake van heksachtige geluiden, wat natuurlijk perfect aansluit als iemand aanbelt tijdens Halloween met de boodschap “Trick or Treat”.

Onder andere melodieën voor Kerst, Hanukkah en Nieuwjaar

Niet alleen geluiden voor Kerst, maar ook voor het Joodse Hanukkah en Nieuwjaar zullen beschikbaar zijn in de winter-themes. Dit is te lezen onder een Google Retail video die we vonden op YouTube, waarbij ook de verschillende melodieën te horen zijn. Bekijk (en luister) de video hieronder.

Wanneer kunnen we de ringtones voor Google Nest Hello deurbel veranderen naar winter en kerst?

Bij Smarthomeweb.nl zijn we op onderzoek uit gegaan om te ontdekken wanneer we de wintervarianten kunnen verwachten. In een verstopt forum lezen we dat iemand aan Google de vraag stelt wanneer de ‘winter-themes’ beschikbaar zullen zijn. Het antwoord van een contactpersoon van Google antwoord: “Rond de feestdagen is de functie beschikbaar voor je Hello. De app laat weten wanneer een seizoensgebonden deurbel-thema beschikbaar is en laat je ervoor kiezen of niet“, aldus Google. Ook vult Google hierbij aan dat wanneer het seizoen voorbij is, de Nest Hello weer automatisch terugschakelt naar de reguliere aanbel melodieën.

 Aanbieding!  
eufy deurbel zonder base

Euy deurbel nu extra goedkoop!

De nieuwe slimme deurbel van Eufy is nu extra goedkoop! Het gaat hier om een deal met een losse deurbel, mocht je al wat apparaten hebben van Eufy dan is dit een interessante deal!

Laat Google Nest speaker of Nest Hub ook kerst melodieën afspelen als iemand aanbelt

Tenslotte is het ook mogelijk om een gekoppelde smart speaker van Google Nest, bijvoorbeeld de nieuwe Nest Mini – of een Google smart display ook het gekozen kerstgeluid af te laten spelen als er iemand aanbelt. Ook hierbij geldt dat na het seizoen afgelopen is, deze waarschijnlijk terug veranderd naar de huidige geluidsinstellingen.

Meer weten Kerst elementen inbrengen in je smart home? Lees dan ook ons artikel voor het bouwen van een slim kersthuis of het gebruiken van slimme kerstverlichting voor je smartphone!

Meer smart home artikelen

xiaomi mi tv stick
xiaomi mi store Nederland
slimme deurbel zonder camera
nieuwe lampen philips hue
(Slimme) rookmelders verplicht in 2022
ikea slimme producten
Nanoleaf introduceert Nanoleaf Lines
ring wired videodeurbel
banner smart week tink
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *