Google Nest Hello en Nest Hub in de aanbieding tijdens 10 Weeks of Magic

Rob Tigchelaar Laatste update: 09-11-2020

Vorige week startte Google haar aanbiedingscampagne 10 Weeks of Magic. Elke week is het tijd voor een nieuwe smart home aanbieding. Deze week kun je besparen op een Google Nest Hello Videodeurbel in combinatie met een Google Nest Hub, de slimme deurbel en het slimme display van Google Nest.

google nest hello en nest hub aanbieding

Beeld ter illustratie © Unsplash

Vorig week was op deze website al te lezen over de 10 weken durende aanbiedingscampagne van Google: 10 Weeks of Magic. Waar men vorige week een Google Nest Mini in combinatie met een Philips Hue Starterpack met enkele tientallen euro’s korting kon kopen, is het deze week tijd voor de slimme deurbel met het slimme display van Google: deze mooie aanbieding voor Google Nest Hello Videodeurbel met de Google Nest Hub.

Google Nest Hello en Google Nest Hub met 27% korting

Na het openen van de tweede deur in Google’s straat, krijgen we een klein verhaaltje te zien van dochter en moeder. Via een Google Chromebook zien zij beelden van de Google Nest Hello Videodeurbel, de slimme deurbel, dat een eekhoorn de wortel van de sneeuwpop steelt. Kort daarna krijgen we de Google aanbiedingen te zien.

Naast enkele Chromebook aanbiedingen, is er ook een interessante smart home aanbieding te spotten. Bij webshop tink kun je namelijk deze week een Google Nest Hello én een Google Nest Hub (check hier onze mening in de Google Nest Hub review) samen met 27% korting kopen. Dat is een korting van bijna 100 euro, gezien het totale pakket normaal € 368,99 kost, maar nu € 269,95. Bekijk hier de aanbieding en bespaar.

Naast deze aanbieding kun je ook besparen op:

Meer smart home aanbiedingen van Google Nest

Wil je meer aanbiedingen ontdekken van Google Nest? Bekijk dan hier alles over Google Nest aanbiedingen of neem een kijkje in ons uitgebreide overzicht met de beste smart home aanbiedingen. Hebben wij een aanbieding over het hoofd gezien? Stuur ons dan een berichtje of laat een reactie achter onder aan de pagina.

Meer smart home artikelen

(Slimme) rookmelders verplicht in 2022
ikea slimme producten
Nanoleaf introduceert Nanoleaf Lines
ring wired videodeurbel
banner smart week tink
sonos zonder wifi

Sonos zonder wifi

/
beste indoor ip camera
irobot roomba j7+ ontwijkt hondenpoep
homey app en homey bridge
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *