Google Nest Audio aanbieding: 2+1 gratis

Rob Tigchelaar 30-09-2020, 22:00 Laatste update: 26-10-2020

Update: de Google Nest Audio wordt vanaf nu verkocht bij Bol.com met 34% korting! Wees er snel bij en check de aanbieding hier.

Hoewel de Google Nest Audio pas nét geïntroduceerd is, hebben wij al een bizar hoge korting gespot. De nieuwe slimme speaker van Google kun je nu namelijk extra voordelig als 3-pack kopen bij verschillende webshops. We zoomen in op deze Google Nest Audio aanbieding, die op z’n zachtst gezegd erg opmerkelijk is.

google nest audio aanbieding

Dikke aanbieding gespot bij Tink © Smarthomeweb.nl

Tijdens de Google Night Launch In Event is de nieuwe Google Nest Audio speaker van Google Nest gepresenteerd. De nieuwe smart speaker van Google lijkt een schot in de roos op het gebied van prijs/kwaliteitsverhouding: voor € 99,99 geniet je van prachtig geluid.

 AANBIEDING 

google nest audio deal

2-pack Google Nest Audio aanbieding: € 149,-

De Google Nest Audio is nu extra voordelig te pre-orderen bij Coolblue. Bij een 2-pack geniet je namelijk van € 50 korting. Je bent voor twee nieuwe Google Nest Audio speakers slechts € 149,- kwijt. Wees er wel snel bij, want op=op.

Een van de grote voordelen is dat je de smart speakers eenvoudig kunt koppelen, zodat je overal in je smart home kunt genieten van goede muziek én de mogelijkheid om smart home apparatuur met spraak te bedienen. Meerdere Google Nest Audio speakers is dus geen slecht idee. Ben jij van plan om er meer te kopen? Dan is deze aanbieding van Bol.com zeer interessant: je krijgt namelijk bij de aankoop van 2 Nest Audio speakers een exemplaar gratis. In plaats van € 299,97 betaal je slechts € 199,-

Wees er snel bij want we weten niet hoelang deze deal blijft staan!

Meer smart home artikelen

nuki box
innr wifi lampen
schone lucht in huis met luchtmonitor
ring geofencing
ring pro 2 deurbel
ring koppelen met alexa
fibaro home center 3 lite
amazon alexa meerdere talen
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *