Google Nest Audio aanbieding: 2+1 gratis

Laatste update: 20-10-2020, 15:04 - Door: Redactie

Update: de Google Nest Audio wordt vanaf nu verkocht bij Bol.com met 34% korting! Wees er snel bij en check de aanbieding hier.

Hoewel de Google Nest Audio pas nét geïntroduceerd is, hebben wij al een bizar hoge korting gespot. De nieuwe slimme speaker van Google kun je nu namelijk extra voordelig als 3-pack kopen bij verschillende webshops. We zoomen in op deze Google Nest Audio aanbieding, die op z’n zachtst gezegd erg opmerkelijk is.

google nest audio aanbieding

Dikke aanbieding gespot bij Tink © Smarthomeweb.nl

Tijdens de Google Night Launch In Event is de nieuwe Google Nest Audio gepresenteerd. De nieuwe smart speaker van Google lijkt een schot in de roos op het gebied van prijs/kwaliteitsverhouding: voor € 99,99 geniet je van prachtig geluid.

 Aanbieding 

google nest audio

3-pack Google Nest Audio aanbieding: 2+1 gratis

De Google Nest Audio is nu extra voordelig te pre-orderen bij Bol.com. Bij een 3-pack krijg je namelijk een Google Nest Audio cadeau. Je bent dus voor drie nieuwe Google Nest Audio speakers slechts € 199,- kwijt. Wees er wel snel bij, want op=op.

Een van de grote voordelen is dat je de smart speakers eenvoudig kunt koppelen, zodat je overal in je smart home kunt genieten van goede muziek én de mogelijkheid om smart home apparatuur met spraak te bedienen. Meerdere Google Nest Audio speakers is dus geen slecht idee. Ben jij van plan om er meer te kopen? Dan is deze aanbieding van Bol.com zeer interessant: je krijgt namelijk bij de aankoop van 2 Nest Audio speakers een exemplaar gratis. In plaats van € 299,97 betaal je slechts € 199,-

Wees er snel bij want we weten niet hoelang deze deal blijft staan!

Meer smart home artikelen

philips hue buitenlampen teruggeroepen kortsluiting
google nest hub update 2020
google nest hub slimme wekker
google nest secure
smart wifi plug action vs hema
fitbit google assistant
google nest audio resetten
smart home producten hema duurder dan bij action
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *