Google Nest Audio aanbieding: 2+1 gratis

Rob Tigchelaar Laatste update: 26-10-2020

Update: de Google Nest Audio wordt vanaf nu verkocht bij Bol.com met 34% korting! Wees er snel bij en check de aanbieding hier.

Hoewel de Google Nest Audio pas nét geïntroduceerd is, hebben wij al een bizar hoge korting gespot. De nieuwe slimme speaker van Google kun je nu namelijk extra voordelig als 3-pack kopen bij verschillende webshops. We zoomen in op deze Google Nest Audio aanbieding, die op z’n zachtst gezegd erg opmerkelijk is.

google nest audio aanbieding

Dikke aanbieding gespot bij Tink © Smarthomeweb.nl
Tijdens de Google Night Launch In Event is de nieuwe Google Nest Audio speaker van Google Nest gepresenteerd. De nieuwe smart speaker van Google lijkt een schot in de roos op het gebied van prijs/kwaliteitsverhouding: voor € 99,99 geniet je van prachtig geluid.

 AANBIEDING 

google nest audio deal

2-pack Google Nest Audio aanbieding: € 149,-

De Google Nest Audio is nu extra voordelig te pre-orderen bij Coolblue. Bij een 2-pack geniet je namelijk van € 50 korting. Je bent voor twee nieuwe Google Nest Audio speakers slechts € 149,- kwijt. Wees er wel snel bij, want op=op.

Een van de grote voordelen is dat je de smart speakers eenvoudig kunt koppelen, zodat je overal in je smart home kunt genieten van goede muziek én de mogelijkheid om smart home apparatuur met spraak te bedienen. Meerdere Google Nest Audio speakers is dus geen slecht idee. Ben jij van plan om er meer te kopen? Dan is deze aanbieding van Bol.com zeer interessant: je krijgt namelijk bij de aankoop van 2 Nest Audio speakers een exemplaar gratis. In plaats van € 299,97 betaal je slechts € 199,-

Wees er snel bij want we weten niet hoelang deze deal blijft staan!

Meer smart home artikelen

Imou Knight 4k review
Innr lampen

Innr lampen

/
Homey + Google Home Mini

Athom Homey

/
eufy deurbel
Rookmelder Google Home
beste wifi versterker in de tuin
nuki deurslot geinstalleerd
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.