Google Nest Audio aanbieding: 2+1 gratis

google nest audio aanbieding

▲ Dikke aanbieding gespot bij Tink © Smarthomeweb.nl

Hoewel de Google Nest Audio pas nét geïntroduceerd is, hebben wij al een bizar hoge korting gespot. De nieuwe slimme speaker van Google kun je nu namelijk extra voordelig als 3-pack kopen bij verschillende webshops. We zoomen in op deze Google Nest Audio aanbieding, die op z’n zachtst gezegd erg opmerkelijk is.

Tijdens de Google Night Launch In Event is de nieuwe Google Nest Audio speaker van Google Nest gepresenteerd. De nieuwe smart speaker van Google lijkt een schot in de roos op het gebied van prijs/kwaliteitsverhouding: voor € 99,99 geniet je van prachtig geluid.

Een van de grote voordelen is dat je de smart speakers eenvoudig kunt koppelen, zodat je overal in je smart home kunt genieten van goede muziek én de mogelijkheid om smart home apparatuur met spraak te bedienen. Meerdere Google Nest Audio speakers is dus geen slecht idee. Ben jij van plan om er meer te kopen? Dan is deze aanbieding van Bol.com zeer interessant: je krijgt namelijk bij de aankoop van 2 Nest Audio speakers een exemplaar gratis. In plaats van € 299,97 betaal je slechts € 199,-

Wees er snel bij want we weten niet hoelang deze deal blijft staan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts