Google Nest aanbiedingen tijdens Black Friday

Bram Tigchelaar Laatste update: 25-11-2020

Black Friday raast over ons land: veel smart home producten zijn flink in de aanbieding en op Smarthomeweb.nl raken we er maar niet over uitgepraat. Ook in dit artikel zetten we weer prachtige deals op een rijtje, voor Google Nest producten in dit geval. Check de hoogste korting voor slimme deurbellen, beveiligingscamera’s en smart speakers van Google Nest om je smart home te upgraden.

google nest black friday deals

Promo Google Nest deals © Smarthomeweb

De beste Google Nest aanbiedingen

Het zal je niet verbazen dat het vinden van de beste aanbiedingen tijdens Black Friday een lastige klus kan zijn. Sinds begin deze week klinken Black Friday radiospots uit de speakers en kiezen webshops eerder voor een hele week, dan voor één dag vol met korting. Mede daarom hebben we veel tijd besteed aan het opsporen van de beste Google Nest aanbiedingen voor onze lezers. Check de beste deals en doe er je voordeel mee!

google nest audio

Google Nest audio 2-pack aanbieding!

We hadden meer aanbiedingen verwacht van de de Google Nest Audio, maar tot nu toe hebben we er nog maar twee gevonden. Zowel bij Coolblue als 50Five wordt de Google Nest Audio voordelig aangeboden in een 2-pack:

google home mini aanbieding

Google Nest Mini nu maar 29 euro!

google nest hub kopen

Google Nest Hub nu 64 euro!

google nest wifi kopen

Google Nest wifi router

nest hello deurbel met camera

Google Nest Hello Black Friday deals:

nest learning thermostat voor google home

Google Learning Thermostaat Black Friday deals:

Waarom wij fan zijn van Google Nest producten

Wanneer je een rondje berichten doet op Smarthomeweb.nl zul je al snel erachter komen dat wij fan zijn van de smart home producten onder het Google Nest label. Allereerst omdat de producten met veel andere smart home merken compatibel zijn: zo kun je gemakkelijk opnemen in smart home scenario’s. Daarnaast kunnen wij concluderen – naar aanleiding van veel reviews – dat de producten vaak van hoge kwaliteit zijn. Dit bleek bijvoorbeeld ook bij de meest recente review van de nieuwe Google Nest Mini.

Welke producten zijn er allemaal van Google Nest?

Met Google Nest zou je in principe de basis voor je smart home kunnen leggen. Zo zijn er smart speakers, slimme deurbellen en camera’s te vinden van het merk die feilloos aan elkaar kunt knopen om te zorgen voor een compleet geautomatiseerd – en veilig – smart home. Laten we de verschillende producten op een rij zetten:

 • Slimme deurbel
 • Smart speaker
 • Smart display
 • Slimme rookmelder
 • Slimme beveiligingscamera (binnen én buiten)
 • Slimme thermostaat

Wanneer je meer te weten wilt komen over de werking van specifieke smart home producten, kun je het best een kijkje nemen bij ons overzicht met smart home advies. Hier bieden we uitgebreide adviesgidsen aan voor elk slim product.

Meer Black Friday deals?

We hebben op Smarthomeweb.nl een compleet dossier gewijd aan Black Friday. In onze overzichtspagina met de beste Black Friday Smart Home deals ontdek je alle interessante webshops en actueel Black Friday nieuws. Zelf een scherpere Google Nest aanbieding gespot? Stuur ons een berichtje, dan maken we samen het overzicht compleet!

 Aanbieding!  
google nest mini twee pack

Google Nest Mini 2-pack – Nu 50% korting!

Bekijk hier een scherpe aanbieding met twee Google Nest mini speakers, de speakers waren nog nooit zo goedkoop! Bekijk deze deal hier!

Meer smart home artikelen

xiaomi mi tv stick
xiaomi mi store Nederland
slimme deurbel zonder camera
nieuwe lampen philips hue
(Slimme) rookmelders verplicht in 2022
ikea slimme producten
Nanoleaf introduceert Nanoleaf Lines
ring wired videodeurbel
banner smart week tink
1 antwoord
 1. Gershon
  Gershon zegt:

  Jeetje, 29 euro voor een Nest Mini. Het kan twee dingen betekenen: of het apparaatje kost echt een habbekrats of ze zijn bereid om hem goedkoper te kopen om menig woonkamer te veroveren voor data.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *