Home » Smart home nieuws » Google Nest aanbiedingen tijdens Black Friday

Google Nest aanbiedingen tijdens Black Friday

google nest mini lampjes

De nieuwe Google Nest Mini © Smarthomeweb.nl
Bram Tigchelaar · 25 november 2019

Update: We hebben nu ook een interessant Google Nest Black Friday overzicht gemaakt. Bekijk daar de actuele deals rondom Black Friday!

Black Friday raast over ons land: veel smart home producten zijn flink in de aanbieding en op Smarthomeweb.nl raken we er maar niet over uitgepraat. Ook in dit artikel zetten we weer prachtige deals op een rijtje, voor Google Nest producten in dit geval. Check de hoogste korting voor slimme deurbellen, beveiligingscamera’s en smart speakers van Google Nest om je smart home te upgraden.

De beste Google Nest aanbiedingen

Het zal je niet verbazen dat het vinden van de beste aanbiedingen tijdens Black Friday een lastige klus kan zijn. Sinds begin deze week klinken Black Friday radiospots uit de speakers en kiezen webshops eerder voor een hele week, dan voor één dag vol met korting. Mede daarom hebben we veel tijd besteed aan het opsporen van de beste Google Nest aanbiedingen voor onze lezers. Check de beste deals en doe er je voordeel mee!

google-nest-mini-black-friday

Google Nest Mini bij Bol.com tijdens Black Friday € 35,-

Voor € 35,- haal je de nieuwe Google Nest Mini momenteel al in huis. De Nest Mini is een compacte smart speaker waarmee je onder andere Philips Hue lampen met spraak kunt bedienen.

google nest mini twee pack

2x Google Nest Mini voor slechts € 64,95

Niet één maar twee Google Nest Mini speakers in huis halen? Bij webshop tink vind je nu een zeer voordelig two-pack: twee Google Nest Mini’s voor maar € 64,95.

google nest hub

Google Nest Hub korting van € 129,99 voor € 89,-

Vanmorgen ontdekten we dit al: de Google Nest Hub was nog nooit zo goedkoop. Voor slechts € 89,- haal je het smart display van Google Nest met € 50,- korting in je smart home.

nest hello deurbel met camera

€ 80,- korting Google Nest Hello videodeurbel

Bij Coolblue ontdek je nu de Google Nest Hello videodeurbel voor slechts € 179,-. Dit is een korting van € 80,-. Wij keerden eerder dit jaar het Very Smart Product Award uit aan deze slimme deurbel.

nest learning thermostat voor google home

Google Nest Learning Thermostat V3: € 50,- korting

Ook de slimme thermostaat van Google Nest kun je nu met korting fiksen. Met € 50,- korting (voor € 189,-) vind je deze smart thermostaat nu bij ook bij de Black Friday aanbiedingen van Coolblue.

Google-nest-protect-v2

Google Nest Protect 3-pack met hoge korting

Je smart home uitbreiden met slimme rookmelders van Google Nest? Dan is dit 3-pack met Google Nest Protect rookmelders een mooie koop. We hebben het pakket gevonden voor € 299,-.

GOOGLE-NEST-Cam-Outdoor

Google Nest Cam Outdoor: € 159,-

De slimme beveiligingscamera voor buiten, de Google Nest Cam Outdoor, vind je vandaag bij Mediamarkt met € 50,- korting. Geen € 209,- maar slechts € 159,-!

nest cam indoor

€ 50,- korting op de Google Nest Cam Indoor

Ook op de slimme binnencamera van Google Nest – de indoor-variant – kun je nu 50 euro besparen. Voor € 149,- haal je de Nest Cam in door ‘letterlijk’ in huis.

Waarom wij fan zijn van Google Nest producten

Wanneer je een rondje berichten doet op Smarthomeweb.nl zul je al snel erachter komen dat wij fan zijn van de smart home producten onder het Google Nest label. Allereerst omdat de producten met veel andere smart home merken compatibel zijn: zo kun je gemakkelijk opnemen in smart home scenario’s. Daarnaast kunnen wij concluderen – naar aanleiding van veel reviews – dat de producten vaak van hoge kwaliteit zijn. Dit bleek bijvoorbeeld ook bij de meest recente review van de nieuwe Google Nest Mini.

Welke producten zijn er allemaal van Google Nest?

Met Google Nest zou je in principe de basis voor je smart home kunnen leggen. Zo zijn er smart speakers, slimme deurbellen en camera’s te vinden van het merk die feilloos aan elkaar kunt knopen om te zorgen voor een compleet geautomatiseerd – en veilig – smart home. Laten we de verschillende producten op een rij zetten:

  • Slimme deurbel
  • Smart speaker
  • Smart display
  • Slimme rookmelder
  • Slimme beveiligingscamera (binnen én buiten)
  • Slimme thermostaat

Wanneer je meer te weten wilt komen over de werking van specifieke smart home producten, kun je het best een kijkje nemen bij ons overzicht met smart home advies. Hier bieden we uitgebreide adviesgidsen aan voor elk slim product.

Meer Black Friday deals?

We hebben op Smarthomeweb.nl een compleet dossier gewijd aan Black Friday. In onze overzichtspagina met de beste Black Friday Smart Home deals ontdek je alle interessante webshops en actueel Black Friday nieuws. Zelf een scherpere Google Nest aanbieding gespot? Stuur ons een berichtje, dan maken we samen het overzicht compleet!

Meer smart home nieuws

google chromecast met afstandsbediening
smart tink week
nieuwe lampen philips hue
tado draadloze thermostaat
ring alarm beveiliging
goedkoop alternatief philips hue wiz