Opknapbeurt voor Google Meet op Nest Hub Max

Rob Tigchelaar Laatste update: 14-12-2020

Het gebruiksgemak van Google Meet op een Nest Hub Max wordt flink verbeterd. Zo kan met een simpele tik een klok getoond worden om de tijd van een vergadering in de gaten te houden.

Google Nest Hub Max review

Google Nest Hub Max naast een normale Nest Hub. © B.Tigchelaar/Smarthomeweb

Google heeft een aantal functies toegevoegd aan Google Meet vergaderingen op een Nest Hub Max, het smart display van Google. Gebruikers hebben met de features meer grip op hun videogesprekken.

Tijd van Google Meet vergaderingen in de gaten te houden

De eerste interessante functie die Google heeft toegevoegd aan Google Meet vergaderingen via een Nest Hub Max is een klok. Deze is in de linkerbovenhoek van het smart display te vinden naast de naam van de vergaderingen en verschijnt met een simpele tik op het scherm.

Bekijken van aanwezigen is makkelijker

De tegels die we kennen van Google Meet worden op de Nest Hub Max nu voorzien van een naambordje. Aanwezigen kunnen individueel vergroot worden op het hele scherm, wanneer er dubbel getikt wordt op een persoon. De overigen worden dan naar de rechterkant van het scherm van het smart display verplaatst.

 Aanbieding! 
google nest hub max

Google Nest Hub Max

De Google Nest Hub Max is te koop bij Bol.com, check hier of er nog een scherpe deal is. Het mooie van deze Nest Hub is dat het scherm extra groot is en dat er ook een camera op de display zit.

Daarbij is er nu een ook 2×2 raster te tonen, wanneer je een videogesprek voert met vier mensen. Hiermee kun je dus ook jezelf bewonderen tijdens een vergadering.

Nieuwe functies Google Meet nu beschikbaar

De nieuwe functionaliteiten zijn nu direct beschikbaar op de Nest Hub Max. 9to5Google zet de verschillende Google product abonnementen voor werkdoeleinden op een rij waar de features mogelijk zijn.

Benieuwd naar onze ervaring met dit smart display? Check dan onze mening in de Google Nest Hub Max review.

Meer smart home artikelen

xiaomi mi tv stick
xiaomi mi store Nederland
slimme deurbel zonder camera
nieuwe lampen philips hue
(Slimme) rookmelders verplicht in 2022
ikea slimme producten
Nanoleaf introduceert Nanoleaf Lines
ring wired videodeurbel
banner smart week tink
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *