Home » Smart home blog » Google Home Mini aanbieding

Google Home Mini aanbieding

Bekijk alle Google Home Mini aanbiedingen en deals voor korting

google home mini aanbieding

Dagelijks komen wij interessante Google Home Mini aanbiedingen tegen. De meest interessante lichten wij uit op deze pagina. Je kunt hierbij denken aan een gratis verzending, een deal/pakket combinatie of een percentuele korting. Bespaar op je Google Home Mini aankoop en vind hier een actuele aanbieding!

bol.com smart home webshop

Nu tijdelijk 3 maanden YouTube Premium bij Google Home Mini

Bij Bol.com is er nu een interessante Google Home Mini aanbieding: je krijgt namelijk 3 maanden gratis YouTube Premium bij de aankoop van een Google Home Mini speaker. Je kunt bij een aankoop het proefabonnement activeren tot 25 maart 2019.

coolblue smart home webshop

Goedkope Tweedekans Google Home Mini beschikbaar bij Coolblue

Bij Coolblue.nl kun je vaak slim besparen door te kiezen voor een ‘Tweedekans’ Google Home Mini. Deze zijn nog in goede staat, maar zijn teruggestuurd. Uiteraard wordt ook de accessoires erbij geleverd, alleen kan de verpakking beschadigd zijn.

Besparen op je Google Home aankopen?

Wanneer jij niet de volle mep wilt betalen voor een Google Home Mini, zijn er aantal handige manieren om snel te besparen. We zetten de verschillende bespaar-mogelijkheden op een rij:

  • Let op ‘gratis verzending’ mogelijkheden
  • Check altijd de sale pagina bij smart home webshops
  • Hou deze Google Home Mini aanbieding pagina in de gaten!
  • Ga op zoek naar smart speakers met gratis producten
  • Check cash-back acties voor Google Home speakers

Bovenstaande manieren zijn voorbeelden van mogelijke acties en aanbiedingen.

Tip: check Google Home Mini aanbieding pakketten

Een van de meest interessante aanbiedingen zijn Google Home speakers die je kunt krijgen bij speciale smart home startpakketten. Vaak is het pakket gevuld met slimme lampen, een Home Mini en een lampen bridge. Hiermee maak je gelijk een goede basis voor je eigen smart home!

Zelf een Google Home Mini aanbieding gezien?

Geef deze aan ons door! Wij doen er alles aan om deze aanbiedingspagina up to date te houden voor jou. Als je dus een interessante korting, aanbieding of Google Home Mini deal tegenkomt, kun je deze aan ons doorgeven. Wij verifiëren de aanbieding/korting en maken deze pagina vervolgens direct up to date!