Google en robotstofzuigerbedrijf iRobot gaan samenwerken

Maarten Reijneveld Laatste update: 09-12-2020

Google en iRobot slaan de handen in één om de kwaliteit van het smart home product te verhogen. Met de kennis en data moeten stappen gemaakt worden naar een nog beter product voor je smart home.

google en irobot gaan samenwerken

Afbeelding ter illustratie © iRobot

Afgelopen woensdag is bekend gemaakt dat Google samen gaat werken met iRobot, een bedrijf dat gespecialiseerd is in robotstofzuigers. Met behulp van de verzamelde data van de automatische stofzuigers, wil Google samen met iRobot de kwaliteit en de smart home technologie flink verbeteren. Google en iRobot gaan samenwerken om de ervaring en de technologie van een smart home te verbeteren.

Verbetering smart home technologie is het doel van de samenwerking

Google en iRobot willen de smart home technologie verbeteren door gebruik te maken van de verzamelde data van de iRobot. De iRobot Roomba i7+ is de eerste robotstofzuiger die in staat is om een plattegrond te maken van het huis.

Momenteel kunnen gebruikers die deze Roobma i7+ en een Google Home speaker in huis, de robotstofzuiger al laten reageren door via de smart speaker een opdracht te geven. We hebben overigens ook enkele modellen van iRobot opgenomen in onze top 10 robotstofzuigers.

 Aanbieding! 

ad robotstofzuiger

iRobot Roomba 671 nu tijdelijk met korting!

Is het tijd om te kiezen voor een slimme robotstofzuiger? Dan is dit een mooi kansje: je fikst de iRobot Roomba 671 namelijk nu tijdelijk scherp geprijsd!. Bespaar bijna 100 euro met deze enorme aanbieding!

Meer smart home artikelen

banner smart week tink
sonos zonder wifi

Sonos zonder wifi

/
beste indoor ip camera
irobot roomba j7+ ontwijkt hondenpoep
homey app en homey bridge
z-wave met apple homekit koppelen
TV met ingebouwde chromecast
segway navimov robotmaaiers zonder perimeterdraad
google nest doorbell vs nest hello videodeurbel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *