Google en robotstofzuigerbedrijf iRobot gaan samenwerken

Home » Smart home blog » Google en iRobot gaan samenwerken
google en robotstofzuigerbedrijf irobot gaan samenwerken

Google en iRobot gaan samenwerken voor verbetering smart home technologie

Afgelopen woensdag is bekend gemaakt dat Google samen gaat werken met iRobot, een bedrijf dat gespecialiseerd is in robotstofzuigers. Met behulp van de verzamelde data van de automatische stofzuigers, wil Google samen met iRobot de kwaliteit en de smart home technologie flink verbeteren. Google en iRobot gaan samenwerken om de ervaring en de technologie van een smart home te verbeteren.

Verbetering smart home technologie is het doel van de samenwerking

Google en iRobot willen de smart home technologie verbeteren door gebruik te maken van de verzamelde data van de iRobot. De iRobot Roomba i7+ is de eerste robotstofzuiger die in staat is om een plattegrond te maken van het huis.

Momenteel kunnen gebruikers die deze Roobma i7+ en een Google Home speaker in huis, de robotstofzuiger al laten reageren door via de smart speaker een opdracht te geven. We hebben overigens ook enkele modellen van iRobot opgenomen in onze top 10 robotstofzuigers.

Foto: iRobot

The following two tabs change content below.

Rob

Rob is mede-oprichter van Smarthomeweb.nl. Hij is van jongs af aan gek op slimme gadgets en alles wat te maken heeft met het slimmer maken van producten en toepassingen. In zijn vrije tijd leest hij graag over de laatste online ontwikkelingen, waarover hij schrijft op Smarthomeweb.nl en advies geeft aan lezers. Favoriete smart home merken? FIBARO en Homey!