Home » Smart home nieuws » Google deelt prachtige Nest Hub reclame spotjes

Google deelt prachtige Nest Hub reclame spotjes

 Ter illustratie © Pixabay
Robbert Tigchelaar · 23 juni 2019

Google heeft twee reclame spotjes gedeeld op Twitter van haar nieuwe Google Nest Hub, een smart display. De spotjes zijn opvallend minimalistisch en geven met behulp van visuele effecten aan waartoe de Google Nest Hub in staat is. Zo wordt er met gebruik van licht duidelijk gemaakt dat het display de kleuren aanpast op basis van de omgeving. Tot nu toe heeft Google twee Nest Hub design reclames gedeeld op Twitter en ze zijn de moeite waard om te bekijken.

Prachtige reclame spotjes van Google Nest Hub op Twitter

In tegenstelling tot Google Home speakers, waren er van de Nest Hub relatief weinig reclamebeelden te zien. We moesten het met name doen met beeldmateriaal in de vorm van foto’s. Eerder deze maand publiceerde Google echter een mooie 22 seconden durende reclame.

In de eerste video zijn duidelijk de materialen te zien die gebruikt zijn voor het fabriceren van het slimme display. Ook worden de ronde hoeken van het scherm duidelijk uitgelicht, evenals de volumeknoppen.

Vrijdag lanceerde Google opnieuw een spotje op het Made By Google Twitterkanaal. Hierin wordt de Ambient EQ uitgelicht: de techniek waarbij het scherm zijn licht aanpast op basis van de omgeving.

Google Nest Hub nu beschikbaar in Nederland

Vorige maand is de Google Nest Hub gelanceerd in Nederland. Het smart display van Google is een smart speaker die voorzien is van een extra display. Op Smarthomeweb.nl hebben we onlangs onze ervaringen gedeeld met het slimme display in de Google Nest Hub review.

Meer smart home nieuws

bol 10daagse smart home deals
auto met google assistant
witte nuki slot
ikea symfonisk blauw
netatmo deurbel
google chromecast met afstandsbediening