Google deelt prachtige Nest Hub reclame spotjes

Rob Tigchelaar Laatste update: 23-10-2020

Google heeft twee reclame spotjes gedeeld op Twitter van haar nieuwe Google Nest Hub, een smart display.

wat kun je met een google nest hub

De Google Nest Hub © Smarthomewb

De spotjes zijn opvallend minimalistisch en geven met behulp van visuele effecten aan waartoe de Google Nest Hub in staat is. Zo wordt er met gebruik van licht duidelijk gemaakt dat het display de kleuren aanpast op basis van de omgeving. Tot nu toe heeft Google twee Nest Hub design reclames gedeeld op Twitter en ze zijn de moeite waard om te bekijken.

Prachtige reclame spotjes van Google Nest Hub op Twitter

In tegenstelling tot Google Home speakers, waren er van de Hub van Google Nest relatief weinig reclamebeelden te zien. We moesten het met name doen met beeldmateriaal in de vorm van foto’s. Eerder deze maand publiceerde Google echter een mooie 22 seconden durende reclame.

In de eerste video zijn duidelijk de materialen te zien die gebruikt zijn voor het fabriceren van het slimme display. Ook worden de ronde hoeken van het scherm duidelijk uitgelicht, evenals de volumeknoppen.

Vrijdag lanceerde Google opnieuw een spotje op het Made By Google Twitterkanaal. Hierin wordt de Ambient EQ uitgelicht: de techniek waarbij het scherm zijn licht aanpast op basis van de omgeving.

Google Nest Hub nu beschikbaar in Nederland

Vorige maand is de Google Nest Hub gelanceerd in Nederland. Het smart display van Google is een smart speaker die voorzien is van een extra display. Op Smarthomeweb.nl hebben we onlangs onze ervaringen gedeeld met het slimme display in de Google Nest Hub review.

 Aanbieding! 
google nest hub max

Google Nest Hub Max

De Google Nest Hub Max is te koop bij Bol.com, check hier of er nog een scherpe deal is. Het mooie van deze Nest Hub is dat het scherm extra groot is en dat er ook een camera op de display zit.

Meer smart home artikelen

(Slimme) rookmelders verplicht in 2022
ikea slimme producten
Nanoleaf introduceert Nanoleaf Lines
ring wired videodeurbel
banner smart week tink
sonos zonder wifi

Sonos zonder wifi

/
beste indoor ip camera
irobot roomba j7+ ontwijkt hondenpoep
homey app en homey bridge
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *