Is Google Breeze Wireless Adapter het goedkopere antwoord op Google’s WiFi Router?

Laatste update: 20-10-2020, 16:05 - Door: Redactie

Mogelijk kunnen we binnenkort een nieuwe, goedkopere, Google Nest WiFi verwachten. Geruchten in de smart home wereld spreken over de ‘Google Breeze Wireless Adapater’ die voor $ 99 een goedkoop antwoord zou zijn op de huidige Google Nest WiFi routers.

Google Breeze Wireless Adapter

Google Wifi adapater © Unsplash

Een nieuw gerucht in de smart home wereld: Google komt mogelijk met een goedkoop antwoord op de nu nog peperdure Google Nest Wifi routers. Google WiFi werd enige tijd geleden een stuk duurder dan standaard routers, omdat er nu ook sprake is van een ingebouwde Google Assistant, Google Nest Wifi genaamd. Hiermee geniet je niet alleen de voordelen van een mesh-netwerk, maar kun je ook gelijk op meerdere punten in je huis gebruik maken van Google Assistant. Het gerucht wordt verspreid door het toonaangevende 9to5Google, die weet te melden dat het product waarschijnlijk onder de naam Google Breeze Wireless Adapter verkocht zal gaan worden.

 Aanbieding 
TP-Link Deco M9 Plus

Scherp geprijsd: 15% korting op TP-Link Deco M5 Multiroom WiFi systeem

Bij Bol.com kun je nu flink besparen op het multiroom WiFi systeem van TP-Link. De Deco M5 – die goed scoort in onze ogen – kun je nu met 15% korting kopen. Van € 199,- voor € 169,-.

Google Breeze Wireless Adapter: $99 dollar

De kans is groot dat er ook bij deze goedkopere Google Breeze Wireless Adapter sprake zal zijn van een ingebouwde spraakassistent, gezien hij onder de Nest-lijn van Google lijkt te vallen. Dit komt dus overeen met Google Nest Wifi met Google Assistant. Echter is er wel een groot verschil in de vraagprijs: de goedkopere Google WiFi router lijkt namelijk aangeboden te worden voor slechts 99 dollar per unit.

ZIE OOK
Gespot: nieuwe interface op de Google Nest Hub Max

Eventjes verkrijgbaar op Amazon.com

Dit weet 9to5Google te melden, omdat de Google Breeze Wireless Adapter enige tijd online zou hebben gestaan in de virtuele schappen van Amazon. Hoe Google de prijs van deze adapter zo laag heeft kunnen houden? Volgens 9to5Google zal dit mogelijk kunnen door oudere technieken en onderdelen van Google WiFi te gebruiken.

Meer smart home artikelen

geluid tv via google home
google nest aware
apple homepod intercomfunctie
google nest hub zoom meeting
philips hue buitenlampen teruggeroepen kortsluiting
google nest hub update 2020
google nest hub slimme wekker
google nest secure
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *