Gespot: nieuwe interface op de Google Nest Hub Max

Bram Tigchelaar Laatste update: 23-10-2020

In een video die ons voor ogen is gekomen, is een compleet nieuwe interface op de Google Nest Hub Max te zien. Naar alle waarschijnlijkheid heeft Google de nieuwe interface getest bij een handje vol gebruikers, om te kijken of het aansluit op wensen en behoeftes.

Google Nest Hub Max review

Google Nest Hub Max © B. Tigchelaar

In de video – die geüpload is door Jan Boromeusz – is de nieuwe interface te zien op de Google Nest Hub Max. De Nest Hub Max is het grootste smart display van Google, die op dit moment nog niet officieel te koop is in Nederland.

Interface lijkt simpeler en overzichtelijker

Op het eerste gezicht ziet de nieuwe interface er erg overzichtelijk en simpel uit. Met grote panelen, die je aan kunt klikken, is er sprake van veel overzicht. Toch lijkt de nieuwe look & feel – met name dat laatste – niet te stroken met de mogelijkheden van een Nest Hub. Juist het met je stem bedienen van slimme apparaten zou hier centraal moeten staan: de nieuwe interface lijkt juist gerecht te zijn op het bedienen via het touchscreen.

ZIE OOK
Innr breidt haar buitenassortiment buitenverlichting verder uit!

Google Nest Hub Max nog niet in Nederland

De Google Nest Hub Max is Google’s grootste smart display. Eerder was op deze website een uitgebreide review te lezen over het apparaat. Tot op heden is het slimme display van Google nog niet officieel verkrijgbaar in Nederland, maar kan hij zo nu en dan wel via een verkooppartner bij Bol.com gekocht worden (bekijk het actuele aanbod).

 Aanbieding! 
google nest hub max

Google Nest Hub Max

De Google Nest Hub Max is te koop bij Bol.com, check hier of er nog een scherpe deal is. Het mooie van deze Nest Hub is dat het scherm extra groot is en dat er ook een camera op de display zit.

Onbekend

Het is nog onbekend wanneer de Nest Hub Max naar Nederland komt. Ook is het niet zeker of en wanneer de nieuwe interface daadwerkelijk doorgevoerd gaat worden op de slimme displays. Of het ook doorgevoerd zal gaan worden op de kleinere Nest Hub van Google Nest is nog een groot vraagteken.

Bekijk de video van de nieuwe interface op de Google Nest Hub Max hieronder.

Meer smart home artikelen

xiaomi mi tv stick
xiaomi mi store Nederland
slimme deurbel zonder camera
nieuwe lampen philips hue
(Slimme) rookmelders verplicht in 2022
ikea slimme producten
Nanoleaf introduceert Nanoleaf Lines
ring wired videodeurbel
banner smart week tink
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *