Home » Smart home blog » Gadget kerstpakket tip: Philips Hue Starterkit

Gadget kerstpakket tip: Philips Hue Starterkit

gadget kerstpakket

Met kerst wil je iemand verrassen met een leuk en vooral nuttig cadeau. Een setje stomp kaarsen zijn leuk, maar we kunnen er natuurlijk niet zoveel mee als met slimme verlichting. Wanneer je echt wilt scoren met een leuk kerstpakket, kan het goed uitpakken wanneer je op zoek gaat naar een gadget kerstpakket.

Gadgets zijn voor breed publiek een goede keuze. Daarbij kun je kiezen om met gadgets richting ‘smart home’ te gaan. Dit is helemaal leuk wanneer iemand nog niet helemaal thuis is in de smart home wereld, maar wellicht wel kennis wilt maken met deze slimme manier van wonen. In deze blog licht ik een goede keuze voor een gadget kerstpakket uit voor de smart home beginner!

Hét gadget kerstpakket voor smart home beginners

Als je zeker weet dat degene aan wie je het kerstpakket wilt geven nog geen kennis heeft gemaakt met het smart home principe, is het leuk om met behulp van een starterpack de handvatten te bieden voor een goed begin! Vaak zijn bij een smart home beginnen de volgende smart home producten een goede keuze:

  • Slimme verlichting
  • Lampen bridge
  • Slimme stekkers/schakelaars
  • Smart speaker

Natuurlijk ben ik op zoek gegaan naar een kerstpakket tip wat een compleet pakket is voor het beginnen van een smart home, hierbij heb ik een Philips Hue starterskit gevonden. Perfect om dus te geven aan iemand die gek is op gadgets!

slimme verlichting philips hue

Kerstpakket gadget tip: Philips Hue Starterpack

Er worden wel vaker ‘starterpacks’ aangeboden op het gebied van smart home artikelen. Echter dien je dan tóch weer een aantal extra smart home producten te kopen om er optimaal van te genieten. Denk aan slimme verlichting die je aan het einde van de rit toch wilt bedienen met spraak middels een smart speaker.

Nog meer kerstcadeau tips? Bekijk dan ook mijn tips voor kerstcadeaus voor smart home de liefhebber.