Gadget kerstpakket tip: Philips Hue Starterkit

Home » Smart home blog » Gadget kerstpakket tip: Philips Hue Starterkit
gadget kerstpakket

Met kerst wil je iemand verrassen met een leuk en vooral nuttig cadeau. Een setje stomp kaarsen zijn leuk, maar we kunnen er natuurlijk niet zoveel mee als met slimme verlichting. Wanneer je echt wilt scoren met een leuk kerstpakket, kan het goed uitpakken wanneer je op zoek gaat naar een gadget kerstpakket.

Gadgets zijn voor breed publiek een goede keuze. Daarbij kun je kiezen om met gadgets richting ‘smart home’ te gaan. Dit is helemaal leuk wanneer iemand nog niet helemaal thuis is in de smart home wereld, maar wellicht wel kennis wilt maken met deze slimme manier van wonen. In deze blog licht ik een goede keuze voor een gadget kerstpakket uit voor de smart home beginner!

Hét gadget kerstpakket voor smart home beginners

Als je zeker weet dat degene aan wie je het kerstpakket wilt geven nog geen kennis heeft gemaakt met het smart home principe, is het leuk om met behulp van een starterpack de handvatten te bieden voor een goed begin! Vaak zijn bij een smart home beginnen de volgende smart home producten een goede keuze:

  • Slimme verlichting
  • Lampen bridge
  • Slimme stekkers/schakelaars
  • Smart speaker

Natuurlijk ben ik op zoek gegaan naar een kerstpakket tip wat een compleet pakket is voor het beginnen van een smart home. Perfect om dus te geven aan iemand die gek is op gadgets!

philips hue staterpack gadget kerstpakket

Kerstpakket gadget tip: Philips Hue Starterpack

Er worden wel vaker ‘starterpacks’ aangeboden op het gebied van smart home artikelen. Echter dien je dan tóch weer een aantal extra smart home producten te kopen om er optimaal van te genieten. Denk aan slimme verlichting die je aan het einde van de rit toch wilt bedienen met spraak middels een smart speaker.

Echter is er een pakket waar je hier geen last van hebt! De Philips Hue Starterpack is namelijk ook voorzien van een Google Home Mini! Je vindt in het pakket onderstaande producten:

  • 3 Philips Hue lampen
  • 1 Hue Bridge
  • 1 Hue Dimmer Switch
  • 1 Google Home Mini

Nog meer kerstcadeau tips? Bekijk dan ook mijn tips voor kerstcadeaus voor smart home de liefhebber.

The following two tabs change content below.

Rob

Rob is mede-oprichter van Smarthomeweb.nl. Hij is van jongs af aan gek op slimme gadgets en alles wat te maken heeft met het slimmer maken van producten en toepassingen. In zijn vrije tijd leest hij graag over de laatste online ontwikkelingen, waarover hij schrijft op Smarthomeweb.nl en advies geeft aan lezers. Favoriete smart home merken? FIBARO en Homey!