Festavia: Philips Hue kerstverlichting

Philips Hue kerstverlichting Festavia

Veel Hue fans hoopten er al een behoorlijke tijd op en eindelijk komt Signify nu dan ook met het langverwachte bericht. Signify, zoals het beursgenoteerde Philips Lighting tegenwoordig genoemd wordt, heeft aangekondigd dat er op 15 november een nieuwe lijn op de markt komt om Philips Hue mee uit te breiden. De uitbreiding is geschikt voor de feestdagen en wordt Festavia genoemd. De nieuwe Philips Hue kerstverlichting is een lichtsnoer van 20 meter lang met 250 minileds en zal 160 euro gaan kosten.

Wat kun je allemaal met de Philips Hue Festavia?

De Philips Hue kerstverlichting is bedoeld voor binnenshuis gebruik en je kunt het lichtsnoer bijvoorbeeld om de trapleuning wikkelen of vanzelfsprekend in de kerstboom hangen. Naast 16 miljoen kleuren kun je de slimme lampen ook gewoon warm-wit licht laten geven. De slimme Philips Hue kerstverlichting zorgt ook voor een update in de Philips Hue app. Je kan in de Philips Hue app straks kiezen voor een Sprankel-effect en een Diffuus-stijl. Het Sprankel-effect zal willekeurige lichtjes op het lichtsnoer laten “sprankelen” zoals Signify het noemt, voor een gezellig feestelijk effect. De Diffuus-stijl zorgt ervoor dat er vijf willekeurige kleuren worden verspreid over het snoer voor een mooie kleurrijke ervaring.

Verder kan je alle bestaande effecten gebruiken, de verlichting dimmen en laten oplichten, van kleur veranderen, aan en uit schakelen, timers instellen en schema’s instellen. Een mooie toevoeging bij de Philips Hue kerstverlichting is dat je door het kiezen van verschillende kleurpunten een kleurverloop langs het snoer kunt creëren.

Volgens Signify komt de verlichting hierdoor echt tot leven. Daarnaast werkt de Philips Hue Festavia ook samen met andere Philips Hue lampen en kan het ook gesynchroniseerd worden met muziek via Samsung SmartThings- en Spotify-integratie.

Wanneer is Philips Hue Festavia te koop?

Gelukkig hoeven we niet al te lang te wachten op de slimme kerstverlichting van Philips Hue. De Philips Hue Festavia verlichting is namelijk leverbaar vanaf 15 november. De timing is hierin perfect want dit is nog ver voordat de meeste kerstbomen opgetuigd worden! De 20 meter lichtsnoer met 250 minileds is te koop voor € 159,99. Hopelijk stunt Philips Hue dan nog met een leuk Black Friday deal (bekijk hier alle Black Friday smart home deals van 2022)!

Kun je niet wachten met het versieren van je kerstboom? Dan zijn er ook nog veel leuke alternatieven! Hieronder hebben we enkele op een rij gezet. Weet jij ook nog een leuk alternatief laat het ons dan weten!

twinkly smart kerstboomverlichting

Twinkly slimme kerstboomverlichting

Twinkly heeft een groot assortiment aan slimme kerstverlichting. Deze verlichting werkt met een eigen Twinkly app, maar is wel te koppelen met HomeKit, Google Assistant, Amazon Alexa en Homey. Daarbij zijn de lampen wan Twinkly een stuk goedkoper dan die van Hue.

LSC smart connect kerstboomverlichting

LSC Smart Connect kerstboomverlichting

Wil je een nog goedkoper alternatief, dan kun je ook kiezen voor de slimme kerstboomverlichting van LSC Smart Connect. Dit is het smart home systeem van Action.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts