Eufy presenteert compacte deurbel en nieuwe floodlight

Bram Tigchelaar Laatste update: 28-04-2022

Eufy heeft drie nieuwe producten aangekondigd: de Eufy Battery Slim, Floodloght 2K en de Indoor Cam 2K Pan & Tilt-duopack in het zwart.

Eufy Battery Slim

Eufy Battery Slim © Eufy

De Eufy Battery Slim is een jonger en kleiner broertje van de Video Doorbell van het bedrijf. De slimme Eufy deurbel maakt beelden in 4:3 (zodat je ook iets beter op de grond ziet wat er gebeurt) en in 1080p (oftewel: full hd).
Dataopslag vindt plaats door middel van codering, waardoor de fabrikant de privacy van gebruikers kan waarborgen. Tot slot is het zo dat de deurbel vier maanden doet over het leegtrekken van de accu én dat je hem geheel zonder abonnement kunt gebruiken. De adviesprijs bedraag 109 euro.

Eufy presenteert meer producten

De Eufy Floodlight 2K is een systeem bestaande uit drie onderdelen: twee lampen, een beveiligingscamera en een luid alarm van 100 dB. Het systeem verstuurt notificaties naar je smartphone wanneer er iets opgemerkt wordt. De camera heeft een 2k-resolutie en een gezichtsveld van 140 graden. De lampen kunnen maximaal 2.500 lumen de wereld in sturen, maar dit kun je zelf aanpassen. Ook dit product behoeft geen abonnement. De prijs: 199 euro.

Het laatste product is niet echt een nieuw product. Maar het Eufy Indoor Cam 2K Pan & Tilt-duopack is nu ook in de kleur zwart verkrijgbaar. De camera beschikt over een resolutie van 2k en gebruikt kunstmatige intelligentie om huisdieren en mensen te herkennen. Daarnaast kan die bewegingen volgen, stel je zelf detectiezones in en is er een nachtzicht. Bovendien kun je hem aansturen met stembediening, via Apple HomeKit, de Google Assistent en Amazon Alexa. De adviesprijs bedraag 109 euro.

Lees hier meer over slimme deurbellen die je zonder abonnement kunt gebruiken of andere Eufy buitencamera’s. Zo heeft Eufy verschillende buitencamera’s die je samen met een deurbel werkt.

Meer smart home artikelen

Imou Knight 4k review
Innr lampen

Innr lampen

/
Homey + Google Home Mini

Athom Homey

/
eufy deurbel
Rookmelder Google Home
beste wifi versterker in de tuin
nuki deurslot geinstalleerd
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.