Eufy deurbel: Wat kun je met deze slimme deurbel?

Bram Tigchelaar Laatste update: 15-06-2021

De nieuwe Eufy video deurbel is te koop in Nederland! Lees hier alles over deze nieuwe slimme deurbel, zo vertellen we je wat je met deze deurbel kunt en waarom deze deurbel goed of niet goed is.

eufy deurbel

Voordelen van Eufy video deurbel © Eufy

Dagelijks schrijven we over smart home producten, testen we deze uit en geven we advies wat de beste keuzes volgens ons zijn. Een merk die nog niet heel bekend is in Nederland is Eufy. Toch zijn er veel verschillende slimme producten van Eufy te koop, denk aan robotstofzuigers, IP-camera’s of slimme weegschalen. Een product waar wij al een tijdje op hebben gewacht is de Eufy deurbel, een slimme deurbel met 2K beeldkwaliteit. In dit bericht gaan we dieper in op deze slimme deurbel van Eufy en lichten we de voordelen uit.

eufy slimme deurbel

Eufy deurbel kopen? Nu te verkrijgen in Nederland!

De Slimme deurbel Eufy is nu te koop bij Bol.com. Deze kost momenteel € 199.- en wordt ook geleverd met een basisstation waaraan je de producten van Eufy koppelt. Lees meer…

Hoe werkt de Eufy deurbel?

De slimme deurbel van Eufy werkt als iedere andere slimme deurbel: wanneer er iemand voor de deur staat en op de bel drukt krijg je via je smartphone een melding. Via je smartphone kun je bekijken wie er voor de deur staat en kun je eventueel communiceren met de persoon die zich bij de deurbel bevindt.

Het mooie van een slimme deurbel is dat deze niet alleen voorziet van meer gemak maar ook zorgt voor meer veiligheid. Zo heb je altijd zicht wat er zich bij de voordeur gebeurt en functioneert een slimme deurbel ook als beveiligingscamera. Daarnaast is het heel handig dat je ook via 2-weg communicatie kunt communiceren met de persoon voor de deur, hiermee wordt bedoeld dat je zowel kan luisteren als praten via de deurbel. Veel slimme deurbellen hebben over het algemeen de zelfde functies, toch onderscheiden veel slimme deurbellen zich met de volgende factoren:

 • Kwaliteit van de camera
 • Opslag van beelden
 • Mogelijkheid om detectie zones aan te geven
 • Koppelingen met andere apparaten

Voordelen van deze slimme deurbel van Eufy

Als we deze slimme deurbel van Eufy vergelijken met andere slimme deurbellen die er momenteel op de markt te verkrijgen zijn zien we een paar voordelen waarbij de Eufy deurbel zich onderscheid van de andere deurbellen:

 1. In 2K opgenomen beelden bekijken: de camera van de deurbel neemt beelden op in 2K HD resolutie (2560 x 1920), hierdoor krijg je een scherp beeld en kun je goed kijken wie er voor de deur staat. Ook maakt de deurbel gebruik van geavanceerde HDR en vervormingscorrectie om een nog beter beeld te krijgen.
 2. Geen extra abonnementskosten: in vergelijking met andere slimme deurbellen, die voor het opslaan van beelden extra kosten rekenen, kost het bij Eufy geen extra geld om opgenomen beelden terug te bekijken. Bij de meest populaire deurbel: Nest Hello, dien je bijvoorbeeld een abonnement aan te schaffen om opgenomen beelden terug te bekijken.
 3. Maakt gebruik van AI technologie: door geavanceerde algoritme detecteert de camera op een intelligente wijze de lichaamsvorm en gezichtspatroon van de persoon voor de camera, hierdoor wordt je alleen gewaarschuwd als het nodig is en niet wanneer er een dier voorbij de camera loopt.
 4. Wordt geleverd met Eufy basisstation: ook wordt de slimme deurbel geleverd met een Eufy Homebase. Aan deze basisstation koppel je de slimme deurbel, hierdoor staat de deurbel niet direct in contact met Wifi wat weer veiliger is. Daarnaast kun je nog meer Eufy producten koppelen met dit basisstation en kun je zo een compleet Eufy beveiligingssysteem creëren.
 5. Koppeling mogelijk met Google Assistant en Amazon: wat ook veel mogelijkheden biedt, is dat Eufy ook te werkt met Amazon en Google Assistant. Hierdoor kun je de producten met elkaar koppelen en de producten besturen met stem. Koppel bijvoorbeeld de Google Nest hub met de Eufy deurbel en vraag aan Google of de camera bij de voordeur kan laten zien.

Toch misschien nog een nadeel van deze Eufy deurbel

Naast voordelen zijn er ook altijd nadelen te benoemen, zo kwamen we er achter dat de deurbel werkt op batterijen. Doordat de deurbel op batterijen werkt is de deurbel wel heel eenvoudig te installeren en hoef je geen extra trafo aan te schaffen, maar dien je wel af en toe de batterijen te vervangen. Wel valt de mee als we Eufy kunnen geloven en gaat de batterij met een volle lading 180 dagen mee.

eufy beveiligingssysteem

Creëer een eigen beveiligingssysteem met Eufy

Naast slimme deurbellen heeft Eufy ook beveiligingscamera’s. Al deze producten zijn te koppelen met elkaar, hierdoor kun je een eigen beveiligingssysteem creëren en alles met elkaar laten werken.  Lees meer…

Eufy deurbel zonder homebase nu te verkrijgen!

Heb je al Eufy deurbel of een Eufy bewakingscamera dan heb je waarschijnlijk ook al een homebase. We krijgen daarom ook veel de vraag is er en Eufy deurbel zonder homebase te koop? Sinds vandaag kunnen we zeggen dat dit eindelijk mogelijk is, hiermee bespaar je veel geld. Want voor een Eufy deurbel met base betaal je namelijk € 219,- en zonder base € 129,-.

eufy deurbel zonder base

Eufy deurbel zonder base

Eindelijk is de Eufy deurbel te verkrijgen zonder basisstation! Check hier de slimme deurbel van Eufy zonder basisstation, heb je bijvoorbeeld al een beveiligingscamera met base dan hoef je er natuurlijk niet nog één.

Let wel op: Eufy deurbel wordt gekoppeld aan een basisstation, heb je geen basisstation dan heb je helaas niks aan de Eufy video deurbel.

Eufy deurbel Google Home & HomeKit koppeling

De video deurbel van Eufy is te koppelen met Google Home en met HomeKit, hierdoor kun de slimme deurbel perfect integreren in je slimme huis. Zo kun je bijvoorbeeld aan Siri of de Google Assistant de status van je deurbel opvragen. Ook wordt het waarschijnlijk mogelijk in de toekomt om het beeld van de slimme deurbel te streamen naar de Nest Hub of naar je tv via een Chromecast. Helaas is dit alleen nog maar beschikbaar in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Canada. We moeten nog even wachten op deze update.

Stappenplan voor koppeling van Eufy deurbel Google Home:

 • Open de Google Home app
 • Klik op + en druk op apparaat instellen
 • Klik op: ‘Heb je al iets ingesteld?’
 • Zoek EufyHome op in de lijst en koppel deze met de Google Home app

Stappenplan voor koppeling Eufy deurbel HomeKit

 • Open de Woning app van Apple
 • Klik rechtsboven op het plusje (+)
 • Klik vervolgens op voeg accessoires toe
 • Scan de HomeKit Configuratie code en volg de vervolgstappen

 Aanbieding!  
eufy deurbel zonder base

Euy deurbel nu extra goedkoop!

De nieuwe slimme deurbel van Eufy is nu extra goedkoop! Het gaat hier om een deal met een losse deurbel, mocht je al wat apparaten hebben van Eufy dan is dit een interessante deal!

Meer smart home artikelen

(Slimme) rookmelders verplicht in 2022
ikea slimme producten
Nanoleaf introduceert Nanoleaf Lines
ring wired videodeurbel
banner smart week tink
sonos zonder wifi

Sonos zonder wifi

/
beste indoor ip camera
irobot roomba j7+ ontwijkt hondenpoep
homey app en homey bridge
1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eufy Deurbel

€ 129,-
8.3

Mogelijkheden

8.0/10

Design

9.0/10

Ondersteuning

8.0/10

Spraakbediening

8.0/10

Voordelen

 • Goede kwaliteit
 • Geen abonnement nodig
 • Makkelijk te installeren

Nadelen

 • Homebase nodig