Home » Smart home nieuws » Essent en WoonVeilig starten partnership

Essent en WoonVeilig starten partnership

essent woonveilig

Ter illustratie © Pixabay
Robbert Tigchelaar · 20 december 2018

Energiebedrijf Essent is een partnership gestart met WoonVeilig. Beide bedrijven bundelen hun krachten om een slimme vorm van beveiliging aan te bieden. Bij een driejarig Energie & Gas contract van Essent krijgen klanten een compleet WoonVeilig pakket.

Wie een driejarig Energie & Gas contract afsluit bij Essent, krijgt daar een WoonVeilig pakket bij, een pakket gevuld met verschillende smart home beveiligingsapparaten. De producten zijn eenvoudig te installeren, betaalbaar en te bedienen via een app. Hiermee maakt Essent haar portfolio met diensten compleet. Naar eigen zeggen groeien zij hiermee naar een ‘all-in aanbieder op het gebied van stroom en gas, isolatie, zonnepanelen, ventilatie, verwarming, beveiliging en service en onderhoud.

Essent biedt handvatten voor innovaties voor in en rondom het huis

Essent wil met de partnership met WoonVeilig haar huidige en potentiële klanten handvatten bieden voor innovaties voor in rondom het huis: “We zijn altijd op zoek naar hoe we kunnen voorzien in de behoeftes van onze huidige en potentiele klanten, gecombineerd met onze drive om nieuwe energie voor iedereen binnen handbereik te brengen. Essent wil daarmee innovaties voor in en om het huis toegankelijk maken voor iedereen“, aldus Stella Brennikmeijer, Directeur Marketing Development & Digital bij Essent.

Essent verwacht het assortiment op het gebied van ‘safety & security’ in 2019 verder uit te breiden. Dit voor zowel huidige als potentiële klanten.

Meer smart home nieuws

google chromecast met afstandsbediening
smart tink week
nieuwe lampen philips hue
tado draadloze thermostaat
ring alarm beveiliging
goedkoop alternatief philips hue wiz